Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Святковий концерт до Дня Працівників Освіти

Дата: 03.10.2017 09:15
Кількість переглядів: 1435

       Фото без описуЩорічно у першу неділю жовтня в нашій державі відзначається професійне свято працівників освіти. З цієї нагоди 29.09.2017 року у приміщенні Меджибізького будинку культури відбулися урочистості, приурочені Дню працівників освіти, які зібрали в дружнє тепле коло, велику вчительську родину, свято стало справжнім виявом людяності і доброти, поваги до праці педагога. З вітальним словом  до  освітян звернулися голова Летичівської районної державної адміністрації Матлаєва І.Д., яка зазначила, що майбутнє нації виховується і формується в школі, яка є саме тією базою, де дитина знаходить друзів, спілкування, пізнає прописні істини добра, віри й надії, відзначивши педагогів Меджибізької селищної ради грамотами.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту і культури Летичівської РДА Коржик С.В., побажала педагогам щоденної наснаги в роботі, миру, бадьорості, духу та родинного тепла. Виконуючи приємну місію, селищний голова Демків М.А. та керуюча справами Нігрей Т.І. вручили грамоти та цінні подарунки освітянам громади. Щирим словом та грамотами присутніх привітала голова районної профспілкової організації освітян Юзькова Г.М. З нагоди свята присутніх привітала директор Меджибізького територіального центру соціального обслуговування Штаманетян Л.С. та відзначила грамотами та подарунками педагогічні колективи, за співпрацю.  Приймали вітання, нагороди  освітяни і від начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради Остапової Н.П. На святковому заході також були присутні почесні гості – педагоги-ветерани, які віддали найбільшу частину свого життя вихованню учнів. 

        Подарунком для учасників свята став концерт, солодкі подаруночки з побажаннями та запашний, пишний коровай.

      Бажаємо усім освітянам нашої громади, не лише в день професійного свята, а й повсякчас, радості від обраної професії, натхнення, подальших успіхів, домашнього затишку і завжди відчувати, що ви найголовніші в житті кожного з нас.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь