Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відбулася сесія селищної ради

Дата: 25.11.2016 17:28
Кількість переглядів: 1464


Фото без описуУ п’ятницю, 25 листопада, 2016 року відбулася шістнадцята чергова сесія Меджибізької селищної ради у конференц-залі історико – культурного заповідника «Межибіж».


Ця сесія була знаковою для її учасників, адже, пройшов рівно рік, як Меджибізька селищна рада запрацювала!
Роботу сесії розпочав селищний голова Демків Михайло Анатолійович, прозвітувавши усім напрацювання за цей період.
«Було зроблено багато!- каже Михайло Анатолійович, - але найголовніше, запрацювала створена територіальна об’єднана громада. Важко було розпочинати усе з нуля, але, завдяки підтримці усіх колег-спеціалістів, депутатів, старост, людей громади ми можемо сказати, що наша громада піднялася із колін, і стала на тверду ходу розвитку.
На чолі із кваліфікованими спеціалістами було створено структуру селищної ради, були розроблені головні напрямки роботи громади і трудового колективу, створили відділ освіти, культури, молоді і спорту, туризму, створили земельний відділ, фінансовий, відділ економіки і інвестицій, загальний відділ, створили територіальний центр соціального обслуговування населення, об’єднавши його із відділом соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді, запрацював державний регістратор, створили свою первину медицину, так зване ПМСД, зберегли терапевтичне відділення, в якому лікуються хворі із нашої громади, зберегли освітню систему, наразі функціонують 8 шкіл, запрацювала культура, чого лиш варті святкування дня села у нашій громаді, створили позашкілля, відкрили спортивну школу, запрацювала музична школа, плануємо придбати шкільний автобус, який буде довозити учнів зі всієї громади до музичної школи у Меджибожі, та до спортивної школи у Голоскові, залишили усю бібліотечну систему, ремонтуємо дороги. Скільки всього зроблено, а скільки ще треба зробити. Усе в наших руках».
У сесії взяли участь: заступник голови, начальник фінансового відділу Меджибізької селищної ради Бадовська Тетяна Миколаївна, заступник селищного голови з гуманітарних питань Остапова Ніна Петрівна, депутат районої ради Зьомко В.В., депутат обласної ради Л.Г., а також 17 селищних депутатів із 24 наявних, начальники відділів структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради, старости Меджибізької селищної ОТГ , представники комунального підприємства і громадськості.
На сесії було розглянуто тридцять одне питаня.
Сесія пройшла спокійно та злагоджено. З більшості питань депутати дійшли спільної думки та голосували одноголосно. Як і мало статися між людьми, які по-справжньому переймаються інтересами жителів Меджибізької громади всі порозумілися і працювали конструктивно.

Нігрей М.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь