Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

11 листопада у Меджибізькій дитячій музичній школі відбулося свято музики «Музика мого дитинства»!

Дата: 25.11.2016 09:44
Кількість переглядів: 1308


Ще Аристотель колись сказав: «Музика здатна впливати на етичний бік душі, і якщо вже музика володіє такими якостями, то, очевидно, вона має бути включена у число предметів виховання молоді». Важко не погодитися з цими словами. Формування художньо-естетичного сприйняття світу, пропаганда музичної творчості - ось основи, якими повинна керуватися кожна музична школа.

 

Такі ж цілі ставить перед собою і Меджибізька музична школа.
Школа традиційно демонструє високі результати навчально-виховного процесу. Про високий рівень виконавської майстерності учнів свідчать чисельні перемоги на Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах.
В школі працює творчий колектив, який відмічається високим рівнем професіоналізму. Викладачі об’єднані високим мистецтвом музики, плодотворно продовжують працювати для досягнення головної мети – розвитку особистості дитини, реалізації їх творчих здібностей і можливостей, виховання художнього смаку в контексті духовно-моральних та естетичних ідеалів сучасного суспільства.
В школі працюють 6 відділів:
- фортепіанний;
- духовий;
- вокальний, сольний спів (академічний, народний, естрадний).
- театральний.
- хореографічний, народно-сценічний танець.
- художній відділ, образотворче мистецтво.
В концертній програмі лунала класична і популярна музика у виконанні учнів та викладачів школи. Звучали вокальні твори у виконанні вокальних ансамблів, солістів та дуетів. Учні хореографічного відділення подарували присутнім незабутні хвилини насолоди.
На свято завітали батьки та учні. Директор школи Козко Лариса Анатоліївна подякувала батькам за те, що подарували школі найкращих учнів, а також подякувала викладачам та усьому колективу школи за сумлінну працю. висловила надію, що влившись у прекрасну творчу родину музичної школи, діти будуть продовжувати славні традиції школи, прославляти своїми успіхами талановитий край Меджибізької громади.
На свято завітав селищний голова Меджибізької об’єднаної територіальної громади Демків Михайло Анатолійович, який вперше побував на концерті у музичній школі. Був вражений цілковитою атмосферою творчості та затишку, побажав школі всебічного розвитку, і пообіцяв підтримувати колектив у всіх його починаннях.
Також, завітав на свято представник від депутата Віктора Бондара Валюс Світлана, яка пообіцяла діткам привезти матеріал на виготовлення нової сцени, також, подарувала від партії «Відродження» стільчики.
На цьому заході були підведені перші підсумки навчання, учні демонстрували свої музичні вміння, які вони опанували за три місяці, оцінили успіхи своїх старших товаришів, а батьки ознайомилися зі спектром діяльності музичної школи, оцінили перспективу розвитку своїх дітей.
Свято музики – це значуща подія в житті учнів, яка вводить їх у велику музичну родину школи, де діти і педагоги – музиканти, об'єднані однією метою.
Свято скінчилося, а попереду довгі, і зовсім нелегкі кроки до пізнання Світу Музики, де добрими і надійними супутниками дітям стануть вчителі і батьки. Хочеться побажати учням музичної школи любити музику, розуміти її зміст, "дружити" з композиторами, вивчати їхню творчість та піклуватися про свій музичний інструмент. Нехай завжди лунає навколо радісний дитячий сміх, звучить чарівна музика та зростають юні таланти.
Нігрей М.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь