Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Меджибізька громада відзначила День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2017 15:14
Кількість переглядів: 1384

Фото без опису       Фото без опису 21 листопада 2017 року о 12:00 год. біля пам’ятного знаку загиблим воїнам в зоні АТО відбувся мітинг до Дня Гідності та Свободи - це день, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.  Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави і суспільства, згуртувала свідомих, зрілих  громадян та справжніх патріотів України. Але шанс на зміни дістався нашій державі дуже дорогою ціною – ціною людських втрат. Вічною раною на серці кожного  українця буде пам’ять про Героїв Небесної сотні та Героїв антитерористичної операції, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя.

        Мітинг розпочався хвилиною мовчання для вшанування пам’яті українців, які під час Революції Гідності віддали своє життя за волю та свободу, територіальну цілісність своєї країни. До вітального слова було запрошено секретаря селищної ради Бацевич В.Б.: Сотня активістів Майдану пожертвували найціннішим, що у них було. Вони віддали свої життя за своїх рідних та за кожного з нас. Вони стояли до кінця, не злякавшись погроз і пострілів. Сьогодні боротьба за незалежність України, її суверенітет, кордони, продовжується, і від зовнішньої агресії нас захищають такі ж патріоти й щирі люди, які  були на Майданах міст та містечок нашої країни. За цю боротьбу заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі, серед яких є наші земляки: Пастухов Олександр Миколайович, Дзингель Денис Андрійович, Крижак Віталій Миколайович. Це люди, подвиг яких ми будемо пам’ятати вічно, їхня мужність переказуватиметься з покоління в покоління, вони – Герої нашого часу.

      Хочу висловити велику вдячність тим, хто у листопаді 2013 року – у лютому 2014 року постав на захист демократичних цінностей, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

     Низький уклін тим бійцям, які під час проведення антитерористичної операції продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян, допомогти жителям Донецької та Луганської областей, які потерпають від свавілля терористів.

      Щира подяка всім, хто долучився до волонтерської діяльності.

     Від щирого серця бажаю усім нам добра, злагоди і не по хитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всіх українців, в ім’я щасливого майбутнього нашого підростаючого покоління. Миру всім нам! Слава Україні! Шана героям!

    Фото без опису 

Мітинг завершився покладанням квітів до пам’ятного знаку та запаленням лампадок.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь