Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

День села у Митківцях

Дата: 12.10.2016 11:49
Кількість переглядів: 2445

Фото без описуВосьмого жовтня, у селі Митківці відбувся святковий концерт з нагоди Дня рідного села. Мешканці відзначали престольний праздник апостола Іоана Богослова.
Концертну програму прикрасили милозвучними українськими піснями аматорський фольклорно-етнографічний колектив із села Западинці «Веселка» та із села Митківці - «Митківчанка», солісти Роман Мозолюк, Валерій Гаврилюк , Інна Яковишена, читці та автори віршів.

Розділити радість прийшли голова Меджибізької селищної ради Демків Михайло Анатолійович та начальник відділу освіти, молоді і спорту, культури і туризму Король Олена Миколаївна та старости з інших сіл.
Особлива подяка старості Московчук Антоніні Леонтівні та колективу ОТГ села Митківці за організацію такого чудового свята.

Ніхто не залишився без подарунків і святкового обіду, фінансування яких здійснив інвестор Турчинець Володимир Іванович директор ТОВ « Житниця -поділля» він також є генеральним директором « Волочиськ-Агро» та Мельник Володимир Олександрович керуючий відділом « Оріана 2008».
Особливою увагою та щирими словами привітань відзначили ряд жителів села за різними категоріями. Сімдесят п’ять митківчан отримали подарунки. Серед них: сім’ї, які відсвяткували 50-ти і 60-ти річчя разом, старожили села, багатодітні сім’ї, поштарі, продавці магазинів, листоноші, соціальні працівники, бібліотекар, трактористи та шофери, які на даний час обслуговують громаду села, колишній керівник колгоспу та колишній голова сільської ради, вчителі-пенсіонери та хлопці, які захищали рідну землю на сході нашої Батьківщини.
Митківчани вдячні спонсору за увагу, яку приділяє спонсор Турчинець Володимир Іванович громаді села Митківці.
Фото без опису Фото без описуПісля святкового концерту, жителі села мали змогу скуштувати смачні страви: вареники, голубці, бутерброди, смачну юшку, приготовлені кухаркою Марією Іванівною Круть.
Щиро вдячні жителям села за теплу атмосферу, активну участь, а спонсорам - за фінансову підтримку. Надіємось, це свято стане гарною традицією, вона збиратиме у дружнє коло всі сім’ї й родини.
Нігрей М.М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь