Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

День соборності України

Дата: 22.01.2017 14:42
Кількість переглядів: 1298

22 січня 1919 року було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Цей день є державним святом усього українського народу незалежно від національності. Не лишилась в стороні у Меджибізька об'єднана територіальна громада. З нагоди свята у історико-культурному заповіднику “Старий Межибіж” відбулись урочистості нашої громади. 


Фото без описуЗакінчується зимовий святковий цикл – три великі релігійні свята зігрівають добром і злагодою наші серця, вселяють надію на те, що майбутнє буде щасливим, завтрашній день буде радісним, а Україна вільною й єдиною.
Чи не символічно, що саме по завершенню цих величних свят, відбулась подія для всього українського народу – 22 січня дві суверенні українські держави об'єдналися в самостійну соборну державу. Під прапор єдиної держави стали люди різні за своїм походженням та освітою, майновим станом і звичаями. 
Історичний досвід постійно нагадує – головною, незаперечною, неперехідною цінністю для всіх нас є незалежна, соборна держава. Лише за умови політичної й економічної незалежності ми можемо претендувати на гідне місце України у світі. Головний урок Дня Злуки – це усвідомлення того, що тільки в єдності сила.
Нехай День Соборності України назавжди буде джерелом надії на наше краще майбуття, і ця надія живиться зі споконвічної героїки визвольних змагань нашого народу.
В єдності – наша сила! Тож слава Україні та її народові! Хай береже нас Господь! А свята Йорданська вода зціляє й об'єднує наші душі, примножує достаток у кожному домі, засіває щастя при міцному здоров'ї на многії-многії літа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь