Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ЗОЛОТА ОСІНЬ НАШОГО ЖИТТЯ

Дата: 17.10.2017 15:39
Кількість переглядів: 1802

Фото без описуВже другий рік поспіль восени, коли все навкруги вбирається у яскраві барви і сонечко вже не таке пекуче, з нагоди Міжнародного дня осіб похилого віку Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування проводив фестиваль – «Золота осінь нашого життя».

У рамках фестивалю було проведено фотоконкурс для учнів загальноосвітніх шкіл громади – «Є у мене гарні друзі: це дідусь мій та бабуся».

13 жовтня 2017 року в приміщені Требуховецької сільської ради о 10:00 год. відбувся урочистий концерт – «Золота осінь нашого життя», фотовиставка та благодійний ярмарок.

Розпочався урочистий концерт з гарної української народної пісні «Зеленеє жито» та подарунку усім присутнім – короваю. Кожен з присутніх отримав свій кусочок.

Під час урочистого концерту до присутніх осіб похилого віку з вітальним словом звернувся голова Меджибізької селищної об’єднаної територіальної громади М.А.Демків. Він зазначив, що зараз проводиться велика робота аби члени громади могли достойно жити. Є ще багато задумів, які сподівається втілити у найближчому майбутньому. Побажав усім здоров’я, мирного неба, довгих літ та процвітання громади і наступного року знов зустрітися на фестивалі.

Вчителі та учні Меджибізької школи мистецтв презентували свої яскраві номери, а учні третього класу Меджибізької ЗОШ Софія Слісарчук та Дмитро Друзяк вітали бабусь та дідусів гарними віршами. Також у концертній програмі взяла участь директор Меджибізької публічної бібліотеки В.Заєць. Вона подарувала усім присутнім свої гарні вірші.

Під час концерту директор терцентру Л.Штаманетян привітала усіх із святом та побажала здоров’я, щастя, миру та достойних пенсій. Також Лалі Саргисівна зазначила, що у цьому році вперше було проведено фотоконкурс серед учнів, на жаль у конкурсі взяло участь не дуже багато охочих, але серед них визначили переможців, які отримали дипломи та цінні подарунки.

Свято відбулось по сімейному теплій атмосфері, з щирими посмішками на очах у стареньких. Завершився концерт урочистою піснею «Многая літа».

Далі присутні мали змогу ознайомитись з фотовиставкою та пригоститись різними смаколиками.

Дякуємо усім, хто допоміг провести це чудове свято для осіб похилого віку і зробити їх нелегке життя трошки яскравішим!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь