Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

“Здається байка просто бреше, а справді - ясну правду чеше...”. Вихованці Меджибізької дитячої школи мистецтв успішно відстояли честь громади!

Дата: 26.03.2018 17:30
Кількість переглядів: 3391

Фото без опису23 березня 2018 р. в Чорному Острові, на базі Чорноострівського НВК, відбувся відкритий конкурс читців та театральних колективів імені Леоніда Глібова «Дух генія вита Подільським краєм», організований Чорноострівською селищною радою, відділом освіти, культури, молоді і спорту виконавчого комітету Чорноострівської селищної ради, та за підтримки громадської організації «Інститут соціокультурного розвитку».

Відкритий конкурс читців та театральних колективів, образотворчого і прикладного мистецтва присвячувався видатному байкареві Леоніду Глібову, який певний період свого життя жив у Чорному Острові.

Конкурс проводився з метою популяризації кращих надбань української літератури, популяризації творів відомого байкаря, подальшого розвитку художнього слова, театрального, образотворчого та прикладного мистецтва, підтримки талановитої творчої молоді, створення умов для її самореалізації, пошуку молодих талантів.

У вказаному конкурсі взяли участь вихованці театрального відділу Меджибізької дитячої школи мистецтв викладача Олександра Павловича Шедловського.

Конкурсна програма читців складалася з двох творів: твору Л. Глібова та твору, обраного за власним уподобанням. У ньому учень 1 класу театрального мистецтва Максим Трофімов посів І місце, а учениця 4 класу театрального мистецтва, у молодшій категорії,  ІІ місце посіла Марія Дунчик.

Фото без опису

Фото без опису

Окремо оцінювалася конкурсна програма учасників театральних формацій, що складалася з інсценізації твору Л. Глібова. Тут Вадим Собко, Дарія Кравець, Марія Безкоровальна отримали І місце у своїй категорії та кубок читців і театральних колективів ім. Л. Глібова.

Фото без опису

Учасники номінації декоративно-прикладного мистецтва представляли 2 твори, які виконанувалися в довільних техніках та ілюстрували сюжети творів Л. Глібова. Тут участь прийняла вихованка 1 класу відділу декоративно-прикладного мистецтва Софія Штаманетян, а також отримала І місце у своїй номінації (викладач Тетяна Петрівна Штаманетян).

Фото без опису

Меджибізька селищна рада, а також її структурний підрозділ Управління освіти, молоді, спорту, культури і туризму вітають директора школи Ларису Анатоліївну Козко, викладачів та, особливо, юні таланти школи із досягненнями в театральному мистецтві, професійному читанні байок Л. Глібова та майстерністю з декоративно-прикладного мистецтва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь