Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

6 МУЖНІХ СИНІВ МЕДЖИБІЖЧИНИ ВІДПРАВИЛИСЯ ПРОХОДИТИ СТРОКОВУ СЛУЖБУ В ЛАВАХ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 12.04.2018 14:28
Кількість переглядів: 1387

Фото без описуСлужба в Армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.


 10 та 11 квітня, в рамках проведення Всеукраїнського весняного призову для проходження строкової служби, Меджибізька громада урочисто провела до лав Збройних сил України 6 призовників – мешканців Меджибізької громади:  Ярослав Жалін (с. Головчинці), В’ячеслав Яхнюк (с. Требухівці), Назар Коломієць (с. Лисогірка), брати Володимир та Юрій Корнійчуки (с. Ставниця), Мирослав Кузнецов.
Урочистості відбулася в Летичівському районному військовому комісаріаті за участі голови Летичівської РДА Ірини Матлаєвої, Летичівського селищного голови Ігоря Тисячного, в.о. керуючої справами виконкому Летичівської селищної ради Антоніни Савранської, Меджибізького селищного голови Михайла Демкова, керуючої справами, начальника загального відділу Меджибізької селищної ради Тетяни Нігрей, військового комісара Летичівського районного військового комісаріату Олега Гулька.
Фото без опису Цього теплого весняного дня, щоб провести хлопців також зібралися батьки, родичі, друзі тих, хто через кілька днів виконуватиме почесний обов’язок перед державою і поповнить ряди захисників нашої Вітчизни. Дана подія - завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників – знаменна початком служби у Збройних Силах України, а у батьків – викликає почуття гордості і радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні Батьківщина довіряє їм найдорожче – берегти мир і спокій рідної землі. Фото без опису
Меджибізький селищний голова висловив слова подяки та поваги призовникам та їх батькам: «Служба у Збройних Силах нашої держави є відповідальною і почесною місією. Дуже приємно бачити тут юнаків, котрі не ховалися, не шукали причин, щоб уникнути служби, а гідно, виконуючи свій конституційний обов’язок, обрали службу в лавах Збройних сил України, адже перед вами нелегке випробування, але саме армія допоможе вам зміцнити свій дух і тіло. Це перше найважче випробування в вашому житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, а ще армія – це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги. Впевнений, що перебування в армії надасть вам впевненості, мужності та підвищення фізичного стану. Нехай той час, який ви проведете на службі, не пройде для вас марно! Дякую батькам за гідне виховання справжніх чоловіків. Сьогодні ваші сини вирушають на навчання, вишкіл, гартування тіла та духу. Повернуться вони вже справжніми захисниками, які, на моє переконання, за потреби стануть на захист нашої держави. Тож бажаю вам Божих благословінь, здоров’я, сили, мужності та достойної служби». На завершення напутньої промови селищний голова потис призовникам руки та вручив пам’ятні подарунки.
Фото без описуДо присутніх також звернувся військовий комісар Летичівського районного військового комісаріату Олег Гулько. Він нагадав, що служба триватиме 1,5 року – для призовників, які йдуть служити після школи, не маючи диплому про отримання вищої освіти та 1 рік – для тих, хто встиг провчитися в університеті і отримати диплом рівня магістра або спеціаліста. Він також наголосив на тому, що з кожним роком покращуються умови служби в українській армії. Особливо болючим питанням для родин строковиків залишається, чи не потраплять їх діти в зону проведення Антитерористичної операції. Олег Миколайович розвіяв сумніви та запевнив, їх спершу чекає навчання, а потім служба в пунктах постійної дислокації. Військовослужбовці-строковики не вирушать на лінію фронту. Військову присягу на вірність народу України новобранці складатимуть вже у частинах після навчання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь