Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Ми працюємо для Вас!

Дата: 23.05.2018 08:30
Кількість переглядів: 1277

На 22 травня декілька знаменних дат припало, як для мешканців нашої громади, так і для працівників відділу Центр надання адміністративних послуг Меджибізької селищної ради. В цей день згідно православним традиціям відзначається свято: святого святителя Миколая Чудотворця.

Фото без описуІ саме в цей день до нас завітав протоієрей української православної церкви Київського патріархату Петро Леськів, який провів освячення приміщення відділу.

В цей день, з робочою поїздкою, територію нашого краю відвідали новопризначений губернатор Лозовий В.М., його заступники Кальніченко В.І., Гуменний О.В., та представники КНР, що виконують будівництво новітньої дороги. Вони не оминули і відвідали наш відділ, де ознайомилися з програмою послуг та щоденною кількістю відвідувачів ЦНАПу.

В цей день, за збігом обставин, також виповнилося рівно 100 робочих днів як відкрився наш відділ для надання адміністративних послуг жителям об’єднаної територіальної громади.

За цей короткий проміжок часу ми закріпилися як єдиний прозорий офіс, де можна отримати адміністративні послуги та відповідну консультацію. Ми заключили чотири меморандуми на співпрацю з Летичівським об’єднаним управлінням Пенсійного фонду, Управлінням праці та соціального захисту населення Летичівської РДА, ПАТ «Хмельницькгаз» та Хмельницьке БТІ. Головні спеціалісти відділу отримали ключі доступів до бази реєстрації нерухомого майна та державного земельного кадастру. Ми тісно співпрацюємо з Летичівський сектором державної міграційної служби.

До наших спеціалістів, за сто днів роботи, звернулося 2687 відвідувачів. Надано 1929 послуг, 758 консультацій, складено 56 постанов адміністративних порушень. Для наших відвідувачів безкоштовні послуги Wi-Fi, ксерокопіювання документів, дитячий куточок та банківський термінал.

Попереду багато задумок та інноваційних ідей. І лише разом, єдиною згуртованою командою ми зможемо їх втілити в життя за підтримки виконавчого комітету Меджибізької селищної ради, та активних жителів нашої громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь