Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Всеукраїнський форму старост об’єднаних територіальних громад

Дата: 27.06.2018 09:37
Кількість переглядів: 1151

За підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України й Представництва Фонду Ганса Зайделя 20 червня 2018 року відбувся Всеукраїнський форум старост об’єднаних територіальних громад «Становлення інституту старост в Україні: перші кроки».

Старости громади Махлай Л.М., Коротун В.В., Свистун В.С, Мазур Е.Т., Котик Я.В., Яцишин Ю.М., Шуляк П.П., Бурлака М.А. та спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестиції Лисенко В.А., гідно представили досягнення Меджибізької ОТГ.

Вітаючи учасників Форуму, голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий зауважив, що захід дуже актуальний і потрібний, адже забезпечення спроможності територіальних громад, успішного розвитку суспільства великою мірою залежить від діяльності старост, людей найбільш наближених до кожного жителя, які найкраще знають потреби і очікування своїх людей.

За словами Вадима Миколайовича, староста є людиною, від якого залежить активне впровадження реформ на місцях, який комунікує з органами державної влади і має можливість донести до влади найактуальніші питання територій, донести розуміння, що тільки разом, в єдності і взаєморозумінні, доклавши всі сили і знання ми зможемо досягти успіху і побудувати сильну Україну.

В першу чергу децентралізація наблизила владу до людей, вона відповідає інтересам громад, їхніх мешканців, всіх громадян України. Громади мають власну дохідну базу, яка вже не залежить ні від кого. Цього очікувало місцеве самоврядування десятиліттями», – додав очільник області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь