Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

День працівників культури та аматорів народного мистецтва

Дата: 11.11.2016 16:42
Кількість переглядів: 1555

Урочистості з нагоди Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відбулися у Меджибізькій об’єднаній територіальній громаді!
Враховуючи вагомий внесок працівників культури та майстрів народного мистецтва у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність та підтримуючи ініціативу громадськості, щорічно листопаді відзначають Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.


Це свято стосується кожного з нас, адже, всі ми є носіями традицій, звичаїв. Споконвіку пісня й танок, музика й слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті, які живили і зміцнювали надію народу на краще майбутнє.
То ж, 9 листопада, у актовому залі Меджибізької ЗОШ I-III ст. відбулись урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури!
Привітати присутніх з професійним святом завітали: селищний голова Меджибізької ОТГ Демків М.А., який підкреслив значні здобутки працівників культури та майстрів народного мистецтва. Це і проведення обмінних концертів, організація культурно-масових заходів на свята сіл, виїзні концерти аматорських колективів між сільськими будинками культури і клубами; голова районної адміністрації Матлаєва І. Д., заступник Меджибізького селищного голови Остапова Н.П., начальник відділу освіти, молоді і спорту, культури і туризму Король О.М., начальник відділу освіти, спорту, культури Летичівської районної державної адміністрації Коржик С.В.
В знак глибокої поваги кращі працівники культури були нагороджені почесними грамотами за активну культурно-просвітницьку діяльність та розвиток галузі в ім’я розквіту рідного краю й на благо України. Вперше, вони не працювали на сцені в цей день, а дійсно відпочивали, і насолоджувались феєричним дійством, їх вітали учні Меджибізької музичної школи, які створили незабутнє шоу. 
Особлива подяка ведучій Каченюк А.С., спеціалісту відділу освіти за організацію чудового свята!
Бажаємо працівникам культури миру, добробуту, благополуччя, невичерпних творчих сил, натхнення в навчанні дітей заради процвітаючого майбутнього української держави, бо саме завдяки культурі відбувається виховання патріотично свідомої людини, яка знає свою історію, пам’ятає та зберігає українські народні звичаї, обряди, любить рідну мову та Батьківщину. 
Нігрей М.М. 
Фото - Щур Д.В


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь