Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути
21 Лютого, 2024 р., 16:07
21 лютого, за підтримки відділу ветеранів та членів їх сімей Хмельницької РВА, здійснили мрію сина Захисника нашої громади.
20 Лютого, 2024 р., 13:47
Приймаючи на роботу працівників роботодавці мають можливість повернути частину коштів, витрачених на оплату праці та сплату єдиного внеску. Види компенсацій, якими можуть скористатися роботодавці: 1. Компенсації за працевлаштування на нові робочі місця
20 Лютого, 2024 р., 13:39
За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Летичівської окружної прокуратури, місцевого жителя, притягнуто до кримінальної відповідальності. Як вбачається зі змісту обвинувачення, місцевий житель будучи засудженим вироком Хмельницького міськрайонного суд до покарання у виді 200 годин громадських робіт, свідомо ухилявся від їх відбування на території комунального підприємства, які полягали в підтримані благоустрою на території громади.
20 Лютого, 2024 р., 11:59
20 лютого є жалобною датою для всіх українців, адже щороку нагадує про криваві події, які розгорнулись у центрі столиці під час Революції Гідності.
19 Лютого, 2024 р., 17:01
За публічного обвинувачення Летичівської окружної прокуратури  Летичівським районним судом визнано винним в крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану (ч.4  ст.185 КК України) жителя одного із сіл  Меджибізької територіальної громади.
19 Лютого, 2024 р., 12:05
Сьогодні, 19 лютого, керівницею апарату Хмельницької військової обласної адміністрації Оксаною ВЖЕШНЕВСЬКОЮ, за поданням селищного голови Олександра ТКАЧА та дорученням першого заступника Хмельницької військової обласної адміністрації Сергія ТЮРІНА, в приміщенні Ставницької філії І-ІІ ступенів було відзначено Почесною грамотою завідувача філії, Олега МАЗУРКОВА за героїчний вчинок та врятоване життя.
18 Лютого, 2024 р., 12:08
18 лютого 2024 року – 9-та річниця з дня загибелі Захисника України, нашого земляка, Олександра Пастухова - жителя села Ставниця, який загинув на трасі Дебальцеве — Артемівськ під час виходу військових сил з Дебальцево в 2015 році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь