Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відбулась 39 чергова сесія 8 скликання

Дата: 02.03.2023 17:00
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

02 березня 2023 року в адмінприміщенні с. Требухівці скликати 39 чергову сесію Меджибізької селищної ради та було винесено такі питання:

  1. Про  затвердження звіту про виконання   бюджету  Меджибізької   селищної  територіальної  громади  за 2022 рік.
  1. Про затвердження Програми розвитку та  фінансової підтримки комунального підприємства «Добробут» Меджибізької селищної ради на 2023 рік.
  2. Про внесення змін до програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на території Меджибізької селищної ради на 2021-2025 роки.
  3. Про внесення змін до  Програми розвитку  добровільної пожежної охорони, популяризаці добровольчого пожежного руху та забезпечення реагування на надзвичайні ситуації пожежно-рятувальних підрозділів на території  Меджибізької селищної ради Хмельницького району на 2022-2025 роки.
  4. Про внесення змін до селищного бюджету на 2023 рік.
  5. Про внесення змін до Програми благоустрою та розвитку житлово- комунального господарства Меджибізької селищної ради на 2021- 2025 роки
  6. Про внесення змін до програми  забезпечення перебування внутрішньо переміщених та/або  евакуйованих осіб у  тимчасових пунктах проживання та місцях тимчасового перебування Меджибізької селищної ради на 2023 рік.

Фото без опису

 

       Доповідала:   Начальник відділу фінансів Інна ТКАЧУК

 

 

 

 

  1. Про  затвердження звіту  про хід виконання  Програми  розвитку освіти на 2021-2025 роки.

Фото без опису

 

     Доповідала: Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму  Катерина ГЛЯДЧЕНКО

 

 

 

 

  1. Про затвердження звіту  директора КП « Добробут» Меджибізької  селищної ради за 2022 рік.

Фото без опису

 

Доповідав:Директор КП « Добробут» Сергій СТЕЦЬКІВ

 

 

 

 

  1. Про затвердження Програми виконання завдань територіальної оборони для забезпечення відсічі російської агресії на території Хмельницької області на 2023 рік.
  2. Про внесення змін до Програми економічного та соціального розвитку Меджибізької селищної  ради  на 2023-2025 роки.
  3. Про затвердження проекту «Реконструкція приміщення Меджибізького центру надання соціальних послуг за адресою: Україна, Хмельницька область, село Требухівці, вул. Пирогова,1/1(корегований).

Доповідає:  Заступник селищного голови  Сергій ЛУК’ЯНЧУК

  1. Про перейменування вулиць та провулків Меджибізької   селищної  територіальної громади.
  2. Про внесення змін до Рішення № 14-29/2022 від 13.06.2022р. « Про затвердження переліку об'єктів, які включені до комунальної власності Меджибізької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області».
  3. Про внесення змін до Статуту Комунального підприємства «Добробут» Меджибізької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області;
  4. Про передачу водопроводу в с. Западинці  на баланс Комунального  підприємства «Добробут»  Меджибізької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області .
  5. Про внесення об’єкту оренди майна Меджибізької селищної територіальної громади до Переліку першого типу;
  6. Про передачу комунального майна в оперативну управління КНП          «Центр первинної медико-санітарної допомоги Меджибізької  селищної  ради»;
  7. Про  надання згоди на  підписання  Меморандуму про співпрацю

Доповідає:  Начальник юридично- кадрового відділу   Марія ГЕРАСІМОВА

  1. Про затвердження проекту «Реконструкція водопровідної  мережі за адресою: Україна, Хмельницька область, Летичівський район, с. Головчинці, вул. Зарічна І черга» (корегований).
  2. Про передачу комунального майна Меджибізької селищної ради на  баланс  Комунального  підприємства «Добробут» Меджибізької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області;

Доповідає: Заступник  селищного голови  Василь ГЕРМАНЕНКО

Фото без опису

  1. Про підписання Угоди про партнерську  співпрацю між  селищем   Меджибіж Хмельницької області та містом   Охтирка  Сумської області.

Доповідає:   Селищний голова   Олександр ТКАЧ                              

 

 

 

  1. Про   надання одноразової  допомоги  на лікування.
  2. Про   надання одноразової матеріальної допомоги.
  3. Про   надання одноразової  допомоги  на поховання.Фото без опису
  4. Про   надання одноразової  матеріальної  допомоги  учасникам бойових дій.

 

Доповідає: Секретар селищної  ради Валентина БАЦЕВИЧ

 

 

 

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановленн    (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Криворотову М..
  2. Про погодження проекту землеустроющодо встановлення (зміни) меж с. Лисогірка  Хмельницького району Хмельницької області.
  3. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель водного фонду комунальної власності для рибогосподарських потреб за межами населеного пункту с. Ярославка Хмельницького району Хмельницької області.
  4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для городництва.
  5. Про поділ земельної ділянки.
  6. Про передачу ТОВ «Агрофірма Обрій» в оренду земельних ділянок із числа невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  7. Про заміну сторони в договорі  оренди земельної ділянки.
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі закладу освіти Меджибізької селищної ради.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Ненаженко О.М..
  10. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування (на умовах оренди) для городництва.
  11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Теслюк О. Р.
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення       (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Боднарчук Л.К.
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  організації території  земельних часток (паїв) власникам  сертифікатів на право за земельну  частку ( пай) з метою передачі і власність.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Бацевич І.Д., Прокопову А.В.
  15. Про затвердження документації із землеустрою та передачу  земельних ділянок з комунальної власності в державну власність.Фото без опису
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) гр. Пославській Н.Т.
  17. Про  надання дозволу  на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) із числа земель  невитребуваних ( нерозподілених) земельних часток ( паїв) ТОВ « Агрофірма Обрій»
  18. Про  надання дозволу  на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення( відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) із числа земель  невитребуваних ( нерозподілених) земельних часток ( паїв)  СФГ « Криниченька»
  19. Про розгляд клопотання Національної академії ДПС України ім. Б. Хмельницького

Доповідає:Начальник відділу земельних відносин  Вікторія ДУХНЕВИЧ 

 

На сесії були присутні:

Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Служби  судової охорони -  Цимбалюк Ірина Володимирівна

Головний інспектор відділу запобігання НС -  Боднарук Богдан Олександрович

Начальник  31  державного рятувального    загону   ГУ ДСНС у Хмельницькій області – Лаврентюк Тарас Васильович

Директор Летичівської  багатопрофільної  лікарні – Зьомко Віктор Вікторович

 

По всім розглянутим питанням були прийнятті відповідні рішення, з якими кожен житель громади може ознайомитись на сайті Меджибізької громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь