Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ЛІТО РОЗПОЧАЛИ ЗІ СВЯТА.

Дата: 02.06.2016 09:13
Кількість переглядів: 1160

Літо – пора веселощів, відпочинку. Це час, якого очікують усі діти. А починаються літні канікули з свята – Міжнародного дня захисту дітей. Вперше, на території Меджибізької об’єднаної громади фахівці Комунальної установи «Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування» за сприяння відділу освіти, молоді, спорту та туризму об’єднаної громади підготували та провели таке свято.

Розпочалось воно з карнавальної ходи, яку очолили барабанщиці. Учні шкіл громади у карнавальних костюмах пройшли по центральним вулицям с. Требухівці та смт Меджибіж, біля старовинного замку. Гарні краєвиди, піднесений настрій зробили більш радісною та розкутою атмосферу на святі. Продовжилось свято концертно-розважальною програмою, на якій дітей привітали заступник голови Меджибізької об’єднаної територіальної громади Остапова Н.П. та представник громадській організації «За конкретні справи», начальник відділу освіти, молоді, спорту та туризму об’єднаної громади Король О.М. та директор КУ «Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування» Штаманетян Л.С. Кожна школа та дитячі садочки с. Требухівці та смт Меджибіж були представлені різноманітними концертними номерами: співали пісні, танцювали, читали вірші тощо. А веселі ведучі свята розважали дітей різноманітними іграми та конкурсами, у яких кожен переможець отримав призи.

На завершення розважальної частини відбулось частування дітей цукерками, а також кожна дитина отримала повітряну кульку. Також усі бажаючі мали змогу безкоштовно розважитись на батутах.

Завершилось свято товариським матчем по футболу. Де, як і годиться, перемогла дружба.
Дякуємо нашим спонсорам агрофірмі «Обрій», громадській організації «За конкретні справи» та приватному підприємцю Фещенко О.М. за допомогу в організації гарного свята для дітей.

Свято закінчилось, але незабаром нас чекає турнір по футболу, фінал, якого відбудеться 26 червня 2016 року на День міста Меджибіж.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь