Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ЦНАП – це підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування.

Дата: 21.08.2017 09:39
Кількість переглядів: 1357

Фото без опису18-19 серпня 2017 року в м. Хмельницькому проходила Програма навчального інтерактивного семінару для представників Новоушицької, Меджибізької та Старосинявської об’єднаних територіальних громад.

В рамках «Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (U-LEAD)», компонент 2, початкова фаза, що виконується на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida).

Участь в семінарі, від нашої громади брали спеціалісти які надають адміністративні послуги суб’єктам звернення: секретар селищної ради Бацевич В.Б., державні реєстратори: Гуцалюк Т.Г., Духневич В.Б., Онищук А.В., адміністратори: Горбач М.М., Крутих Б.О.

Навчання базувалося на передових технологіях психології на тему: «Ділова етика та взаємодія з відвідувачами центрів надання адміністративних послуг», які охоплювали широкий вибір практичних та тестових вправ. Практичні тренінги проводилися по темах: технології розв’язання конфлікту; діловий етикет і культура комунікації;  технології ефективної комунікації; міжособистісне спілкування та ефективна  взаємодія; гендерний аспект роботи з відвідувачами; самоменеджмент у роботі з клієнтами; механізми виникнення і розвитку конфлікту.

Отримані знання нашими спеціалістами гарантуватимуть, що взаємодію з кожним відвідувачем буде забезпечено на вищому рівні, всі їх запити будуть оброблені якісно і своєчасно.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь