Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відкриття ЦНАПу у нашій громаді

Дата: 26.12.2017 15:35
Кількість переглядів: 2627

Фото без описуФото без описуУ нашому суспільстві завжди була потреба в розвитку та у підтримці довіри громадян до органів влади. Завдяки децентралізації та об’єднанню громад постійно розширюються повноваження і можливості органів місцевого самоврядування.

Інтеграція надання адміністративних послуг - дуже важливий компонент пакету реформ з децентралізації. Головне у цьому своєчасне, повне та якісне надання адміністративних послуг населенню.

Сьогодні 26.12.2017 о 12:00 год. в Меджибізькій селищній об’єднаній територіальній громаді урочисто починає роботу Центр надання адміністративних послуг, який працюватиме  для жителів громади. Затверджено більше восьмидесяти послуг, які зможуть тут отримати громадяни.

Надійними партнерами нашої громади по створенню ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою» - міжнародної програми, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Ідея створення ЦНАПу та задум реконструювати будівлю належала голові нашої громади. Тож, до вітальної промови запрошується Меджибізький селищний голова Демків Михайло Анатолійович. Ми вдячні нашим партнерам за підтримку ідей та задумів з розвитку Меджибізької об’єднаної територіальної громади, за практичну допомогу по їх втіленню в життя.

Фото без опису

Запрошуються до слова

  • Марія Горностай, керівник команди напряму по покращенню якості місцевих послуг для населення Програми "U-LEAD з Європою"
  • Фото без опису
  •  Зеленко Тетяна Іванівна, заступник керівника виконавчого апарату Хмельницької обласної ради
  • Фото без опису
  • Андрій Грабовський, заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі Хмельницької обласної адміністрації;
  • Фото без опису
  • Сергій Яцковський, директор Хмельницького відокремленого підрозділу установи “Центр розвитку місцевого самоврядування”
  • Фото без опису
  • Ірина Матлаєва, голова Летичівської районної державної адміністрації
  • Фото без опису
  • Юрій Туровець, представник благодійного фонду “Родини Кольгофера”
  • Фото без опису

Почесне право перерізати стрічку й урочисто відкрити Центр надання адміністративних послуг надається:

- Михайлу Демкову

- Марії Горностай;

- Андрію Грабовському

- Зеленко Тетяні Іванівні,

- Сергію Яцковському;

- Ірині Матлаєвій

- разом з почесними гостями та партнерами право урочисто розрізати стрічку надається команді Требуховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів (капітану команди - переможця у брейн - рингу на тему адміністративних послуг серед закладів загальної середньої освіти громади Кисіль Ірині).

Фото без опису

Гостей в приміщенні ЦНАПу зустріли діти Требуховецької ЗОШ І-ІІІ ступенів з короваєм.

Фото без опису

Одне з завдань Програми «U-LEAD з Європою» якісне надання послуг жителям громади. Всі працівники Центру пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації. Для вручення сертифікатів про підтвердження проходження навчання запрошуємо: Марію Горностай, керівника команди напряму по покращенню якості місцевих послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» та Миколу Горбача, начальника відділу Центр надання адміністративних послуг.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь