Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

День Прапора!

Дата: 23.08.2017 11:07
Кількість переглядів: 1241

Фото без опису23 серпня – день державного прапора України, напередодні святкування Дня Незалежності нашої держави, за Указом Президента України вже 26 років поспіль вся країна офіційно вшановує головний державний символ – Прапор України! Відповідно до статті 20 Конституції України, Державний Прапор України – стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів. Багато століть відбувалося формування нашого шляхетного та яскравого стягу - священного двоколору. Багато поколінь захисників української землі – нашої Вітчизни – проливали кров та клали на плаху історії свої голови за цей величний символ.

Наш прапор – це найдорожчий символ, за який і сьогодні найкращі сини України ведуть боротьбу із ворогом у зоні АТО за свободу та незалежність нашої країни! Це - Символ свободи і волі, віри та сили українського народу.

Для кожної держави прапор – це обличчя країни. Під цим прапором зустрічають іноземних гостей, приймають присягу військовослужбовці, працюють посольства України, його урочисто підіймають у дні слави та перемог наших олімпійців, а зараз під цим прапором наші бійці виборюють перемогу в ім’я свободи нашої української землі! Сьогодні саме під цим прапором наші бійці йдуть у двобій за справедливість, за мир на нашій землі, за чисте небо, за святу правду! Бо всі ми мріємо про велику й нездоланну державу «у сім’ї вольній, новій», як писав наш Кобзар - Тарас Шевченко та прагнемо зайняти достойне місце у сім’ї європейських народів!

Почесне право підняти Державний Прапор України надалося Бацевич В.Б.та Стецькову С.М.

З вітальним словом виступив Меджибізький селищний голова Демків М.А., який сказав: Зі святом вас, шановні друзі, співвітчизники! Хай живе Україна! Навіки – вільна! Навіки – незалежна! Хай мир, спокій та щастя панують на нашій рідній землі! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь