Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Виконком Меджибізької селищної ради

Дата: 28.07.2017 13:09
Кількість переглядів: 1481

Фото без опису28 липня 2017 року о 9:00 год. в приміщенні Меджибізької селищної ради відбувся виконком на якому було розглянуто ряд важливих питань, а саме:

1. Про виконання бюджету Меджибізької селищної  ради за І півріччя 2017 рік (Доповідає: Мартинкова А.М.)

2. Про стан роботи по веденню ДРАЦС та реєстрації осіб, головним спеціалістом загального відділу Меджибізької селищної ради за І півріччя 2017 року (Доповідає: Гуцалюк Т.Г.)

3. Про звернення громадян за І півріччя 2017 року (Доповідає: Нігрей Т.І.)

4. Про удосконалення організації дорожнього руху на вуличній мережі с. Требухівці,  Летичівського району, Хмельницької області — напрямок руху туристичних автобусів до джерела Баал — Шем - Това (Доповідає: Герасімова М.В.)

5. Про роботу сільських клубів щодо  організації дозвілля населення громади (Доповідає: Каченюк А.С.)

6. Про затвердження плану заходів  з відзначення  26-ї річниці Дня Незалежності України та  Дня Державного Прапора України

(Доповідає: Каченюк А.С.)

7.  Про визнання таким,  що втратило  чинність (Доповідає: Герасімова М.В.)

8. Про надання дозволу на виготовлення  проектно - кошторисної документації на реконструкцію сільського клубу  по вул. Шевченка,41/1  в с. Головчинці,  Летичівського району, Хмельницької  області (Доповідає: Демків М.А.)

9. Про надання дозволу на виготовлення  проектно - кошторисної документації на капітальний ремонт огорожі в дитячому ясла-садочку «Пролісок» в селі Требухівці (Доповідає: Демків М.А.)

10. Про затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в Меджибізькій селищній раді та її виконавчому комітеті. (Доповідає: Ткачук М.О.)

11. Про упорядкування  поштової  адреси  житлового будинку (Доповідає: Нігрей Т.І.)

1. Про присвоєння  поштової  адреси  житловому будинку (Доповідає: Нігрей Т.І.)

13. Про розгляд заяви Баранецького В.О.  (Доповідає: Нігрей Т.І.)

14. Про погодження графіку роботи кафе «Перлина» в с. Голосків (Доповідає: Нігрей Т.І.)

15. Про надання дозволу на  проведення ярмарки-розпродажу продуктів харчування за цінами виробника (Доповідає: Демків М.А.)

16. Про дозвіл на зрізку дерев (Доповідає: Демків М.А.)

17. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 26 квітня 2017 року  №2-4/2017 «Про створення робочої групи зі сприяння легалізації «тіньової» заробітної плати, затвердження Положення про неї та заходів щодо сприяння легалізації «тіньової» зайнятості населення та «тіньової» заробітної плати по Меджибізькій селищній об’єднаній територіальній громаді на 2017-2018 роки» (Доповідає: Герасімова М.В.)

Також на виконкомі виступили: Ткачук Наталія Євгеніївна – завідувач Деражнянським районним лабораторним відділенням ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України» з інформацією про надання послуг Деражнянським лабораторним відділенням по аналізу якості води та надання інших послугі тарифів на ці послуги, також надала результати аналізів якості води з криниць по всіх селах де є діти віком до 3-х років; Звірська Оксана Вікторівна – адміністратор Летичівського ЦНАПу, яка ознайомила з видами послуг, які надає Летичівський ЦНАП та роз’яснила як заповняти документи на отримання послуг по земельним питанням, архітектурно – будівельним питанням та по реєстрації громадських організацій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь