Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У Меджибізькій громаді відбувся фестиваль - конкурс колядок та щедрівок "Різдвяний передзвін"

Дата: 17.01.2018 15:11
Кількість переглядів: 1251

 

Фото без описуФото без опису17 січня 2018 року об 11:00 годині біля головної ялинки Меджибожа відбувся фестиваль – конкурс щедрівок та колядок «Різдвяний передзвін».

Традицій у народу є багато, бо довго ми живемо на землі. І нам їх треба добре пам’ятати, і українцями у світ іти. Традиції народу - це велике диво, яке струмить з глибин у майбуття. Їх знаючи, народ іде щасливо і впевнено у непросте життя. Саме в різдвяних піснях, колядках та щедрівках, які з давніх-давен супроводжують наш народ, втілено мудрість і доброзичливість, чарівну душу та щире серце всіх українців.

Відкрила фестиваль – конкурс щедрівок та колядок «Різдвяний передзвін» перший заступник селищного голови Карбовська Ю.Б. зі словами побажань та найкращих вітань: «Щиро вітаю усіх з Новорічними та Різдвяними святами! У ці світлі дні хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, в нашій країні, в кожному серці! Добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях! Побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ! Нехай виправдовуються всі очікування і здійсняться усі найзаповітніші мрії».

Фото без опису

Наш захід традиційно проводиться у формі конкурсу, в якому брали участь творчі колективи закладів культури громади, а оцінювали конкурсантів наше вельмишановне журі:

Фото без описуГолова журі:

Карбовська Юлія Броніславівна - перший заступник селищного голови.

Члени журі:

1. Остапова Ніна Петрівна - начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Меджибізької селищної ради.

2.Бацевич Валентина Борисівна - секретар Меджибізької селищної ради.

3.Нігрей Тетяна Іванівна - керуючий справами Меджибізької селищної ради.

4. Макаренко Людмила Василівна - спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Меджибізької селищної ради.

5. Мазур Сергій Сергійович - акомпаніатор Меджибізького будинку дитячої та юнацької творчості Меджибізької селищної ради.

Та було обрано двоє членів журі з громади.

6. Леськів Ірина Ярославівна та Навроцька Ірина Олександрівна.

У фестивалі Різдвяних колядок свою майстерність презентували вокальні колективи, а саме: с. Западинці «Веселка», с. Голосків «Червоне намисто», с. Головчинці «Бужанка», с. Митківці «Митківчанка», с. Ставниця «Ставничанка», с. Шрубків «Журавка», с. Лисогірка «Вербиченька», с. Ярославка «Калина», с. Русанівці «Любисток», с. Волосівці «Чарівні перлини», с. Требухівці «Водолій», смт. Меджибіж «Меджибізькі перлини».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Після усіх виступів члени журі підсумували конкурс та вибрали три найкращих колективи: перше місце - смт. Меджибіж «Меджибізькі перлини», друге місце - с. Головчинці «Бужанка», третє місце - с. Лисогірка «Вербиченька», а усі інші колективи відзначили дипломами за участь у конкурсі. Після закінчення конкурсу музичні колективи почастували смаколиками усіх присутніх гостей на святі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь