Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У Меджибожі відбулося відкриття туристичного сезону

Дата: 27.04.2018 16:29
Кількість переглядів: 1137

Фото без опису26 квітня 2018 р. представники Меджибізької селищної ради Ніна Петрівна Остапова – начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму та спеціаліст відділу Сергій Анатолійович Щур взяли участь у засіданні круглого столу “Меджибіж – громада – туризм. Перспективи і виклики”, який проводився з нагоди відкриття туристичного сезону 2018 року Державним історико-культурним заповідником "Межибіж" спільно з управлінням культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької ОДА. 
У роботі круглого столу взяли участь начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Летичівської РДА Світлана Анатоліївна Коржик, настоятель Святомиколаївської замкової церкви протоієрей Петро Леськів, директор ГО «Інформаційне агентство «Поряд з вами» (м. Київ) Олексій Ярославцев, заступник і наукові співробітники ДІКЗ «Межибіж», студенти та викладачі хмельницьких навчальних закладів, які навчають студентів за спеціальністю “туризм”, а також мешканці Меджибожа, які зацікавлені у розвитку туризму в громаді, громадські активісти.


Ніна Петрівна та Сергій Анатолійович розповіли присутнім про роботу Меджибізької селищної ради у сфері розвитку туризму в громаді, а саме: про затвердження “Програми розвитку туризму в Меджибізькій об’єднаній територіальній громаді на 2018-2019 роки”, встановлення туристичного інформаційного пілону в рамках грантового проекту “Туристичне знакування Меджибожа”, плани створення туристично-інформаційного центру, цьогорічні проектні заявки на конкурс “Неймовірні села України”, оголошення фотоконкурсу “Меджибіж – містечко біля Бога”, плани розробки промаркованого веломаршруту по громаді тощо.
Також на круглому столі студентка ІІІ курсу Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ Любов Блонська презентувала доповідь «Шляхи підвищення туристичної принади смт. Меджибіж Хмельницької області (до 425 річниці надання Меджибожу магдебурзького права)».
Після засідання учасники круглого столу відвідали музей «Освіти Меджибожа» у Меджибізькій ЗОШ І-ІІІ ст. Екскурсію по музею провела заступник директора Зінаїда Станіславівна Пупиш,  – ініціатор та організатор створення музею.

 

Раніше повідомлялося, що у Меджибожі обговорювали проблеми збереження культурної спадщини та перспективи розвитку туризму в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь