Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Cхід села у Требухівцях

Дата: 21.05.2018 10:45
Кількість переглядів: 1102

Фото без опису    18 травня 2018 року в сільському клубі села Требухівці відбувся схід села. Участь в ньому взяли жителі села, а також селищний голова М.А. Демків, секретар селищної ради Бацевич В.Б., заступник селищного голови Карбовська Ю. Б., староста села Гонта А.А. та керівники відділів і підрозділів об’єднаної територіальної громади які розташовані в селі.

Староста села А. Гонта коротко доповів присутнім про господарську діяльність яка була проведена за звітний період та планується проводитися в селі, висвітив паспортні дані та демографічний рух мешканців.

Селищний голова М. Демків доповів жителям про виконану роботу яка проводилася в громаді, про розвиток громади, про функціювання на території відділів та служб селищної ради, про роботу медичного закладу, про роботу і оптимізацію освіти, про облаштування сміттєзвалищ, про будівлю доріг, про створення відділу нової пошти, про будівництво греблі річки Південний Буг, про перспективи будівництва торгівельного павільйону.

Заступник селищного голови Ю. Карбовська розповіла про перспективні плани які будуть проводитися на території села Требухівці, про проведення робіт з водозабезпечення, про виконання програми благоустрою села.

Місцеві жителі активно приймали участь в обговоренні затронутих тем та наведених показників. Основними питаннями які були ними озвучені:

-забезпечення мешканців водою; освітлення вулиць; встановлення відповідних дорожніх знаків, щоб запобігти руху великогабаритних транспортних засобів через село; проведення нумерації будинків; робота сміттєзвалища та вивіз сміття; питання поховання людей; здійснення інформаційної діяльності щодо роботи об’єднаної територіальної громади.

Вимоги та зауваження мешканців села були взяті до виконання відповідними службами Меджибізької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь