Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У школах Меджибізької громади відбулося Свято останнього дзвоника

Дата: 26.05.2018 10:46
Кількість переглядів: 1225

Відділ освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Меджибізької селищної ради вітає всіх випускників, вчителів, школярів, батьків із Днем останнього дзвоника!

Фото без опису

Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Особливо для випускників, для яких шкільний дзвінок лунає дійсно востаннє. Звісно, ви чутимете його мелодію ще багато-багато разів, приводячи до школи своїх дітей, а пізніше й онуків, але для вас, особисто для вас, він пролунає сьогодні востаннє. Минуть роки, але ви пам'ятайте і цей дзвінок, і рідну школу, і ваших вчителів, по-батьківськи вимогливих і по-материнськи турботливих. Для вас, дорогі випускники, після останнього дзвінка, після екзаменів та випускного балу із шкільним вальсом розпочнеться доросле життя. Перед вами відриваються безмежні перспективи і можливості, повірте, все у ваших руках. На перше місце зараз виходять ваше бажання далі продовжувати навчання, ваші вміння себе організувати і дисциплінувати, націлювати на досягнення мети. Цінуйте кожну годину, кожну хвилину. Сьогодні ви будуєте своє майбутнє, здобуті зараз знання це ваше безцінне багатство і це багатство буде слугувати вам усе подальше життя. Дуже важливо зараз правильно зробити вибір, якій професії присвятити життя, прислухайтесь до свого серця, поклику душі. Щиро бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави.

Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники – дорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми.

Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

 

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

 

Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу на­вчання. Впевнені, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям. Нехай вони будуть незабутніми та цікавими.

 

По-особливому урочистий цей день і для ваших батьків, дідусів і бабусь. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас.

 

Тож вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття!

 

Дивіться також як відзначали День останнього дзвоника в Головчинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь