Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Інформаційний візит до Меджибізького ЦНАПу.

Дата: 28.09.2018 09:09
Кількість переглядів: 870

Фото без опису27 вересня поточного року на базі відділу «Центр надання адміністративних послуг» Меджибізької селищної ради відбувся інформаційний візит щодо участі у Програмі «U-LEAD з Європою» в частині створення Центрів надання адміністративних послуг, фаза впровадження.

Цілями заходу були:

- отримання учасниками структурованої інформації на прикладі зразкових ЦНАП та ознайомлення з можливими варіантами організації надання адміністративних послуг в межах адміністративно-територіальної одиниці;

- інформування учасників про можливості, що дає співпраця з Програмою.

В участі інформаційного візиту взяли: голови об’єднаний територіальних громад, начальники та адміністратори ЦНАПів Вінницької та Хмельницької областей.

Супровід здійснювали: експерт Асоціації ЦНАП, регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» та експерт з муніципальних послуг.

Група гостей відвідали наш ЦНАП, ознайомилася з його роботою, механізмом обслуговування суб’єктів звернення, послугами які надають спеціалісти Меджибізької селищної ради та спеціалісти що працюють у ЦНАПі за укладеними меморандумами. Учасникам було продемонстровано роботу програми «Універсам послуг», та власні технологічні розробки по обліку громадян, автоматизовану програму проведенню реєстрації та зняття з реєстрації мешканців та автоматичного складання постанов адміністративного порушення.

В актовому залі місцевого приміщення, гостям були продемонстровані презентації: становлення та розвитку ЦНАПу Меджибізької селищної ради та загальна інформація про програму «U-LEAD з Європою» за напрямком «Покращення якості адміністративних послуг».

Далі учасників відвідали місцевий парк ім. Героїв АТО, де їх гостинно зустріли голова селищної ради Демків М.А., перший заступник Карбовська Ю.Б., та керуюча справами Нігрей Т.І. Вони розповіли гостям про сьогодення та найближчі перспективи громади, про досягнення та найближчі плати стратегічного розвитку. Відповіли на безліч запитань.

Фінальним акордом знайомства з нашим краєм, стало відвідування Меджибізької фортеці, музею голодомору та підйом на вершину центральної вежі.

Отримавши масу цікавої інформації наші гості подякували керівникам заходу за організацію та проведення інформаційного візиту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь