Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Державна фіскальна служба України

Дата: 02.03.2018 08:25
Кількість переглядів: 1037

Фото без опису

Упродовж січня-лютого 2018 року в Центр обслуговування платників Летичівського відділення Красилівської ОДПІ ГУ ДФС у Хмельницькій області звернулось 599 відвідувачів.

За цей період часу їм надано 469 адміністративних послуг.

Найбільш популярними серед відвідувачів є  послуга з видачі картки платника податків, якою скористалися 255 платників.  Також зареєстровано 28 книг обліку розрахункових операцій. Видано 17 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів. Витяги з Реєстру платників єдиного податку отримали 33 платники податків, які обрали спрощену систему оподаткування, зареєстровано платниками єдиного податку 21 суб’єкт господарювання. Відомості з державного реєстру фізичних осіб про суми виплачених доходів та отриманих податків отримали 58 платників податків. Протягом звітного періоду зареєстровано 4 реєстратори розрахункових операцій.

Зазначимо, що Центром обслуговування платників Летичівського відділення Красилівської ОДПІ  ГУ ДФС у Хмельницькій області надається широкий спектр безоплатних послуг для відвідувачів. Серед них: приймання податкової звітності, отримання послуги з внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника, отримання усних консультацій відповідно до Податкового кодексу України а також законодавства з питань сплати єдиного внеску, тощо. 

Також, з метою інформування платників про зміни в законодавстві, в Центрі розміщені інформаційні стенди з необхідною інформацією та розповсюджується друкована продукція – листівки, брошури, тощо.

 

Для довідки:

Центр обслуговування платників Летичівського відділення Красилівської ОДПІ  ГУ ДФС у Хмельницькій області знаходяться за адресою:

-         смт. Летичів, вул. Юрія Савіцького, 16, телефон ЦОП: (03857) 2-01-43;

 

Летичівське відділення Красилівської ОДПІ

 ГУ ДФС у Хмельницькій області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь