Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

27.09.18 відбулася п'ятдесят шоста сесія сьомого скликання Меджибізької ОТГ

Дата: 04.10.2018 09:56
Кількість переглядів: 898

27 вересня 2018 року відбулася п’ятдесят шоста сесія сьомого скликання Меджибізької селищної ради.   Сесію розпочато було з гімну України.

Фото без опису            Після чого коротка промова селищного голови Михайла Демкова,  відразу ж налаштувала всіх присутніх на плідну роботу.

Фото без опису

 Було розглянуто ряд важливих питань, а саме:

  1. Про внесення змін до рішення  № 1-27/2017 від 30 червня 2017 року двадцять сьомої сесії VII скликання Меджибізької селищної ради  « Про встановлення місцевих податків та зборів на території Меджибізької селищної ради на 2018 рік».   
  2. Земельні питання. Всього 41 питання. Доповідала Духневич В. Б.    Фото без опису
  3. Про затвердження проекту регуляторного акту «Про мінімальну вартості  місячної оренди одного  квадратного метра загальної площі  нерухомого майна фізичних осіб, що надається  в оренду, на території Меджибізької  селищної   об’єднаної територіальної громади  на 2019 рік».

    Фото без опису                                          

Доповідає: Спеціаліст І категорії відділу економічного-розвитку та інвестицій Лисенко В. А.

43. Про затвердження заступника Меджибізького селищного голови.

Доповідав: Селищний голова Демків М. А.

  1. Про участь в обласному конкурсі мікропроектів сталого розвитку у Хмельницькій області на 2017-2020 роки. Доповідає перший заступник селиного голови: Карбовська Ю. Б.
  2. Про  затвердження звіту про готовність установ  та організацій до роботи в осінньо -  зимовий період  2018- 2019 роки  на території Меджибізької селищної ОТГ. Доповідає Череповський Д.О. Фото без опису
  3. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад. Доповідає: Нальник фінансового відділу Ткачук І. П.
  4. Про внесення змін до  селищного  бюджету на 2018 рік. Доповідає:Начальник фінансового відділу Ткачук І. П.   

Фото без опису

  1. Про надання щорічної  та додаткової відпусток та надання  матеріальної допомоги на оздоровлення   селищному голові. Доповідає: Селищний голова: Демків М. А.
  2. Про внесення  змін до штатного розпису Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної  медико- соціальної допомоги Меджибізької селищної об’єднаної територіальної громади». Доповідає: Селищний голова Демків М. А.
  3. Про затвердження звіту про хід виконання Цільової   Соціальної   Програми  на оздоровлення та відпочинок  дітей по Меджибізькій селищній ОТГ на 2016-2020 роки.Доповідала:Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Остапова Н.П.   Фото без опису
  4. Про затвердження проекту «Капітальний ремонт будівлі Меджибізької селищної ради по вул. Пушкіна,5 в смт. Меджибіж, Летичівського району Хмельницької області».                            Доповідала: Перший заступник селищного голови Карбовська Ю. Б.
  5. Про затвердження змін в рішення виконавчого комітету Голосківської сільської ради Летичівського району Хмельницької області від 24 листопада 1993 року № 64 “Про передачу земельних ділянок громадянам у приватну власність та в користування”.                          Доповідала: Перший заступник селищного голови Карбовська Ю. Б.
  6. Про внесення змін в рішення   виконавчого  комітету Голосківської сільської ради  Летичівського району Хмельницької області від 24 листопада 1993 року №64 « Про  передачу земельних ділянок громадянам у приватну власність  та в користування».Доповідав Селищний голова Демків М. А.
  7. Про виплату коштів на лікування. Доповідала: Перший заступник селищного голови Карбовська Ю. Б.
  8.  Про надання  одноразової  матеріальної допомоги  при підписанні контракту  проходження військової служби. Доповідала: Перший заступник селищного голови Карбовська Ю.Б.  Фото без опису

         Як і мало статися між людьми, які по-справжньому переймаються інтересами жителів Меджибізької громади всі депутати та керівництво порозумілися, злагоджено та продуктивно попрацювали. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь