Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Виконком 24. 10. 2018

Дата: 25.10.2018 11:31
Кількість переглядів: 1007

 

Порядок денний:

  1. Про виконання бюджету Меджибізької селищної ради за 9 місяців 2018 року. Доповідач: начальник фінансового відділу Ткачук І. П.
  1.  Про придбання житла для особи із числа дітей-сиріт Городнюка Володимира Валерійовича за рахунок субвенції з державного Бюджету. (Доповідала:начальник фінансового відділу Ткачук І. П.)
  2. Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення Дня визволення України (1944) від фашистських загарбників. (Доповідала: начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Остапова Н. П.)
  3. Про затвердження плану заходів щодо відзначення Дня пам’яті жертв голодоморів. (Доповідала: начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму виконавчого комітету Остапова Н. П.)
  4. Про неналежне виконання батьківських обов’язків(Доповідала: Директор комунального установи “Меджибізький територіальний центр соціального обслуговування” Штаманетян Л. С.)
  5. Про звіти старост Меджибізької селищної ради щодо виконання ними повноважень за територіальногю належністю. (Доповідали: староста села Волосівці Котик Я. В., староста села Головчинці Шуляк П.П., староста села Голосків Бурлака М. А.)
  1. Про стан пожежної безпеки в закладах освіти та культури Меджибізької ОТГ і заходи щодо їх профілактики  (Доповідав: головний спеціаліст з цивільного захисту та мобілізаційної роботи Леоненко І. В.)
  2. Про присвоєння поштової адреси. (Доповідала: керуюча справами виконавчого комітету, начальник загального відділу Нігрей Т. І.)
  3. Про звернення громадян, щодо внесення змін в картки обліку по господарських книг сіл громади. (Доповідала: секретар Меджибізької селищної ради Бацевич В. Б.)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь