Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ІНТЕРВ'Ю начальника Летичівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Хмельницької області Оксани Яцкової щодо проведення осучаснення пенсій з жовтня 2017 року

Дата: 01.02.2016 09:04
Кількість переглядів: 960

           Усі засоби масової інформації  висвітлюють заяви перших осіб країни щодо проведення пенсійної реформи, зокрема, осучаснення пенсій. Однак, депутатський корпус даний законопроект на минулому тижні не розглянув. Оксано Миколаївно, тож скажіть, будь ласка, чи буде проведено перерахунок пенсій з 1 жовтня поточного року?

Ми дійсно чекали прийняття даного закону, щодо проведення пенсійної реформи в Україні та осучаснення пенсій. Органами Пенсійного фонду України була здійснена відповідна підготовча робота щодо перерахунку пенсій з 1 жовтня: розроблено програмне забезпечення, проведено попередні перерахунки, перевірки, тощо. Тобто, органи Фонду готові до того, щоб пенсіонери області отримали підвищені розміри пенсій уже в жовтні цього року.

Хочу зазначити, що щомісячна підготовка виплатних документів займає в середньому 4 – 5 днів, а в разі  проведення масового перерахунку цей процес триває  10 – 12 днів.  І в разі прийняття  депутатами Закону 21 вересня,  ми б встигли зробити цей  перерахунок. А сьогодні ми уже формуємо виплатні документи з пенсіями у старих розмірах так як виплатний період розпочинається з 4 жовтня.

         Оксано Миколаївно, то пенсіонери можуть сподіватись у жовтні на отримання пенсій в нових розмірах?

Урядом поставлено завдання провести осучаснення пенсій саме в цьому місяці  і у разі прийняття закону про пенсійну реформу 3 жовтня ми докладемо усіх зусиль, щоб понад 18 тисяч пенсіонерів Летичівського та Деражнянського районів отримали  підвищені розміри своїх пенсійних виплат уже в жовтні. Але хочу зазначити, що в такому випадку доплата  буде проведена додатковою відомістю.

        Оксано Миколаївно, то чи можна заспокоїти наших пенсіонерів, що в них буде шанс отримати підвищені пенсії уже в жовтні?

Так, я сподіваюсь, що депутатський корпус прийме це доленосне рішення 3 жовтня, а ми в свою чергу зробимо усе можливе щоб пенсіонери області отримали довгоочікуване підвищення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь