Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Пенсійний фонд розпочав виплати збільшених пенсій

Дата: 01.02.2016 09:09
Кількість переглядів: 859

         11 жовтня 2017  року набрали чинності статті Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій”, якими передбачено перерахунки пенсій з 1 жовтня поточного року.

         Таким чином, закладено законодавчу основу нової пенсійної системи і розпочато реальні дії Уряду щодо відновлення справедливості у пенсійному страхуванні.

         Вже сьогодні органи Пенсійного фонду України розпочали виплати підвищених розмірів пенсій тим громадянам, пенсії яких збільшились в результаті проведених перерахунків.

        Перш за все, станом на 11 жовтня на поштові відділення та банківські установи перераховано усі кошти, необхідні для здійснення доплат пенсіонерам з датою виплати  з 4 по 10 жовтня. Отже, пенсіонерам, яким пенсія вже була виплачена на поштових відділеннях у період з 4 по 10 число місяця – відповідні підвищення будуть здійснюватись за додатковими відомостями у відділеннях поштового зв’язку у будь-який день, починаючи з 11 жовтня.

        Тим пенсіонерам, яким пенсії були зараховані на банківські рахунки      4 – 10 жовтня, відповідні доплати будуть здійснені одноразово на їх рахунки 11 жовтня.

       Пенсіонерам, яким дату виплати пенсій встановлено з 11 по 25 число - пенсії будуть виплачуватися у збільшених розмірах згідно встановлених дат, при цьому, у відділеннях поштового зв’язку виплати будуть проводитися  одночасно за двома відомостями: основною і додатковою.

         Додатково повідомляємо, що пенсіонери, які не отримають доплату у жовтні, у листопаді отримають новий розмір пенсії з доплатою за жовтень

 

Начальник Летичівського

об'єднаного управління

Пенсійного фонду України                                                       О.М.Яцкова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь