Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Пенсійний фонд розпочав виплати збільшених пенсій

Дата: 01.02.2016 09:09
Кількість переглядів: 896

         11 жовтня 2017  року набрали чинності статті Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій”, якими передбачено перерахунки пенсій з 1 жовтня поточного року.

         Таким чином, закладено законодавчу основу нової пенсійної системи і розпочато реальні дії Уряду щодо відновлення справедливості у пенсійному страхуванні.

         Вже сьогодні органи Пенсійного фонду України розпочали виплати підвищених розмірів пенсій тим громадянам, пенсії яких збільшились в результаті проведених перерахунків.

        Перш за все, станом на 11 жовтня на поштові відділення та банківські установи перераховано усі кошти, необхідні для здійснення доплат пенсіонерам з датою виплати  з 4 по 10 жовтня. Отже, пенсіонерам, яким пенсія вже була виплачена на поштових відділеннях у період з 4 по 10 число місяця – відповідні підвищення будуть здійснюватись за додатковими відомостями у відділеннях поштового зв’язку у будь-який день, починаючи з 11 жовтня.

        Тим пенсіонерам, яким пенсії були зараховані на банківські рахунки      4 – 10 жовтня, відповідні доплати будуть здійснені одноразово на їх рахунки 11 жовтня.

       Пенсіонерам, яким дату виплати пенсій встановлено з 11 по 25 число - пенсії будуть виплачуватися у збільшених розмірах згідно встановлених дат, при цьому, у відділеннях поштового зв’язку виплати будуть проводитися  одночасно за двома відомостями: основною і додатковою.

         Додатково повідомляємо, що пенсіонери, які не отримають доплату у жовтні, у листопаді отримають новий розмір пенсії з доплатою за жовтень

 

Начальник Летичівського

об'єднаного управління

Пенсійного фонду України                                                       О.М.Яцкова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь