Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Візит керівника команди U-LEAD з Європою в Україні Юлія Івахніна та програмного менеджера SIDA Sophie Fyrk

Дата: 02.03.2019 18:35
Кількість переглядів: 1101

Фото без описуНа прикінці лютого поточного року, з метою оцінки організації діяльності Центру надання адміністративних послуг Меджибізької селищної ради, до нашого краю завітали: керівник команди U-LEAD з Європою в Україні Юлія Івахніна та програмний менеджер SIDA Sophie Fyrk.

Гості ознайомилися з організацією роботи, функціюванням, та останніми здобутками відділу. Основні напрямки які вивчалися експертами були: кількість та якість адміністративних послуг, відвідувальність громадян, гендерні та вікові показники суб’єктів звернення, облаштованість ЦНАПу для осіб з обмеженими можливостями, платність послуг, швидкісні та якісні умови надання адміністративних послуг для жителів громади, транспортне сполучення з віддаленими населеними пунктами.

З історією створення громади її потенціальним розвитком, про учать селищної ради в програмах і проектах, направлених на розвиток, експертам розповіли начальник загального відділу Нігрей Т.І. та головний спеціаліст Готфрід А.Е.

Про діяльність ЦНАПу його здобутках та перспективах на майбутнє гостям розповіли начальник відділу Горбач М.М., та головний спеціаліст Гуцалюк Т.Г.

Представники U-LEAD з Європою були враженні оформленням приміщення відділу та гостинністю. Вони зазначили що кошти які були виділені на допомогу створення ЦНАП Меджибізької селищної ради були використані правильно.

Після проведення оцінки організаційної діяльності Центру надання адміністративних послуг, гостей чекала   екскурсійна програма  ознайомлення з музеями Меджибізької фортеці та подарунки які власноруч виконали учні школи дитячо-юнацької творчості.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь