Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Стартував місячник з благоустрою . Запрошуємо усіх жителів громади активно долучитися до весняного прибирання.

Дата: 04.04.2019 10:49
Кількість переглядів: 732

 

Від сьогодні і до 01 травня у Меджибізькій ОТГ триватиме місячник санітарної очистки та благоустрою території громади. Закликаємо усіх мешканців активно долучатися та не залишатися осторонь від прибирання. Традиційно навесні місячник оголошується для покращення санітарного стану території після зими, проведення Дня довкілля та підготовки до Великодня.

Особливу увагу звертаємо мешканців приватного сектору – під час прибирання своїх садиб не складувати сміття обабіч доріг, на тротуарах,  та не спалювати  гілля, суху рослинність. Адже за спалення передбачено штраф для фізичних осіб від 340 до 1260 грн. Будьмо відповідальними та піклуймося про довкілля!

У мешканців приватного сектору є декілька варіантів вирішення проблеми із «зеленими відходами», які утворюються в результаті весняного прибирання та обрізки дерев. По-перше, власники приватних домоволодінь можуть компостувати листя та відходи з городів у компостних ямах, на власних земельних ділянках. По-друге, можна власним транспортом вивезти листя на територію полігону твердих побутових відходів. І третій варіант – заключити договір з КП «Добробут» про вивіз ТПВ  а також лисття,гілля та інш.

Також у рамках місячника відбудеться прибирання прибережних смуг річок і водоймищ, доріг і вулиць, парків, скверів, цвинтарів, дитячих та спортивних майданчиків,зупинок громадського транспорту, прибудинкових територій і громадських криниць, територій підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Закликаємо керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності, фізичних осіб-підприємців, кожного мешканця, усіх, кому не байдужа Меджибізька ОТГ навести лад на територіях підприємств та організацій, прибрати ділянки біля магазинів і кафе. Мешканцям багатоквартирних будинків та приватного сектору – подбати про чистоту на прибудинкових територіях, у під’їздах будинків, на територіях приватних садиб.

Разом зробимо нашу  громаду чистою, привабливою і комфортною для проживання та відпочинку!

Адже чисте містоце показник культури мешканців, які проживають у ньому!

Одними з перших долучилися до акції апарат управління Меджибізької селищної ради та провели санітарне прибирання в парку ім. героїв АТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь