Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

І знову вечірні рейди

Дата: 17.04.2019 11:59
Кількість переглядів: 1038

Фото без описуВідповідно до угоди про співпрацю від 22.02.2017  з Летичівським відділом поліції головного управління національної поліції у Хмельницькій області 12 квітня поточного року на території Меджибізької СОТГ відбувся вечірній рейд. Мета заходу – запобігання випадкам продажу неповнолітнім особам алкогольних напоїв, тютюнових виробів, бездоглядності та асоціальної поведінки.

У рейді взяли участь інспектор ювінальної превенції Летичівського ВП ГУМП у Хмельницькій області А.Домбровський та директор Меджибізького терцентру Л.Штаманетян.

Під час рейду було складено протокол про появу в громадському місті в стані алкогольного сп’яніння та двоє неповнолітніх осіб було доставлено у Летичівському районну лікарню для обстеження щодо алкогольного сп’яніння.

Шановні жителі громади та гості! Відповідно чинного законодавства та рішень сесії Меджибізької селищної ради № 8-12/2016 від 14.09.2016 та №12-12/2016 від 14.09.2016 забороняється розпивання алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива на вулицях, парках, скверах, пляжах, стадіонах, спортивних та дитячих майданчиках. Також продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів проводити за документами, якщо у продавця виникли сумніви щодо досягнення покупцем 18-річного віку. Також обмежити перебування дітей без супроводу батьків або осіб, які їх заміняють: дітям до 14 років у навчальний період після 21 години, у канікулярний період після 22 години, особам від 14 до 16 років – у навчальний період після 22 години, у канікулярний період після 23 години.

Меджибізький терцентр щиро дякує Летичівській ВП ГУМП у Хмельницькій області за співпрацю.

Звертаємо увагу, що вечірні рейди будуть проводитись і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь