Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Нарада керівників навчальних закладів Меджибізької ОТГ

Дата: 25.04.2019 12:23
Кількість переглядів: 752

Фото без опису24 квітня 2019 року була проведена нарада керівників закладів освіти Меджибізької об'єднаної територіальної громади.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Меджибізької селищної ради Остапова Ніна Петрівна обговорила з учасниками заходу створення нового освітнього простору для учнів 1-го класу в закладах загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році.

Про організацію та проведення польових зборів учнів 11-х класів, організацію оздоровлення дітей за кошти місцевого бюджету, проведення тренінгів для вчителів 3-х класів - проінформувала головний спеціаліст відділу Макаренко Людмила Василівна.

Головний спеціаліст відділу Каченюк Анна Сергіївна - проаналізувала інформацію щодо попередніх щеплень вакциною КПК для підвищення рівня охоплення щепленнями проти кору.

Головний спеціаліст відділу Глядченко Катерина Андріївна донесла інформацію про результати участі учнів у третьому етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та другому етапі всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої Академії Наук України. Особливості проведення Державної підсумкової атестації з навчальних предметів у 2018-2019 навчального року. Порядок зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти та про дотримання вимог до ведення ділової документації.

За результатами проведеної наради керівники отримали відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь