Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Спартакіада державних службовців

Дата: 10.06.2019 16:16
Кількість переглядів: 846

8 червня поточного року в обласному центрі відбулася Спартакіада серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Хмельницької області. Участь в заході взяли всі райони області, міста Хмельницького та інших міст обласного підпорядкування а також команди державних управлінь.

Фото без опису

Залучення державних службовців та посадових осіб до занять фізичною культурою і спортом сприяє розвитку найбільш популярних видів спорту, і несе в громади культивування здорового образу життя.

На спартакіаді з метою підготовки та відбору кандидатів для участі у фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців і посадових осіб було представлено наступні види спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки.

Летичівський район був представлений спортсменами Меджибізької та Летичівської об’єднаних територіальних громад які склали ядро команди «Летич».

Реєстрація учасників, офіційне відкриття було проведено на спортивному комплексі «Поділля». Вітальну промову до учасників Спартакіади з побажаннями призових місць та гарного настрою, виголосила заступник голови ОДА Павлишина Світлана Андріївна. Пісня у виконанні  Аліни Горбатовської, та гурту танцівниць надихнули учасників до перемог та підвищення спортивної майстерності.

Змагання за представленими видами проводилися по визначеним локаціям - спортивним манежам міста. Для чого Організаційний комітет забезпечив учасників Спартакіади автобусним сполученням.

Представники нашої громади брали участь у міні-футболі: Коротун Василь, Яцишин Юрій; тенісі: Микола Бурлака; шахах: Микола Горбач; шашках: Сергій Щур. Згуртована команда, наполегливість до перемоги та бойовий дух дали можливість нашій спортивній дружині достойно виступити обійшовши державних службовців і посадових осіб області.

Сергій Щур (головний спеціаліст відділу молоді, спорту, культури та туризму) достойно представляв інтереси громади в шашкових баталіях. І не дивлячись що це був його дебютний виступ і фортуна сліпого жеребу надала йому в суперники найсильніших учасників змагання в тому числі і неодноразового чемпіона спартакіад, він здобув залікові бали для команди.

Фото без опису

Об’єднана футбольна команда громад, у своїй відбірковій групі посіли третє призове місце. А Василь Коротун (староста с. Ярославка), двічі розписався у воротах суперників із Чемировець.

Микола Бурлака (староста с. Голосків) одного за іншим заставляв своїх суперників «запаковувати ракетки» і завершувати змагання. В результаті достойне призове третє місце.

Фото без опису

На чорно-білих клітинах міського шахового клубу проводилися змагання з шахів. За швейцарською системою в сім турів, кожному з гравців на партію давалося по десять хвилин. Почесне призове друге місце здобув Микола Горбач (начальник відділу ЦНАП), якій переміг своїх опонентів у шести партіях.

Фото без опису

Виступ наших державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, можна оцінити як успішними. Їхні зусилля та жада до перемоги, були відзначені медалями, грамотами та цінними подарунками, а отриманий спортивний досвід стане джерелом натхнення для подальших перемог.

 

Більш детальна інформація про перебіг Спартакіади на сайті:  https://www.adm-km.gov.ua/?p=58325


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь