Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Перелік проектів, що Фінансуються за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам

Дата: 26.09.2019 09:49
Кількість переглядів: 893

Відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 року № 200, розпорядження Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 року № 280-р «Про затвердження розподілу обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році», Меджибізькій ОТГ виділено коштів  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в сумі 3353,800 тис. грн.

Перелік проектів, що Фінансуються за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2019 році в Меджибізькій селищній об’єднаній територіальній громаді затверджений рішенням сесії №2-75/2019 від 02.08.2019 року

1.Закупівля системи оповіщення населення(відеоспостереження) для встановлення в 18 бюджетних установах Меджибізької ОТГ, обсяг фінансування за рахунок коштів субвенції 613.966 тис. грн.

2.Капітальний ремонт будівлі станції керування в смт Меджибіж, Летичівського району, Хмельницької області, обсяг фінансування за рахунок коштів субвенції  393.872 тис. грн.

3.Будівництво артезіанської свердловини в с.Лисогірка Летичівського району  Хмельницької області, обсяг фінансування за рахунок коштів субвенції 1014.427 тис.грн.

4.Генеральний план та план зонування с.Западинці Меджибізької селищної ради Летичівського району Хмельницької області, обсяг фінансування за рахунок коштів субвенції  96.120 тис.грн.

5.Розробка історико-архітектурного опорного плану смт Меджибіж, Хмельницької області з визначенням меж і режимів використання зон охорони пам’яток та історичних ареалів, обсяг фінансування за рахунок коштів субвенції 591.285 тис.грн.

6.Капітальний ремонт будівлі Комунальної установи «Меджибізька дитяча школа мистецтв(школа естетичного виховання)» по вул.Замкова,3 в смт Меджибіж, Летичівського району Хмельницької області, обсяг фінансування за рахунок коштів субвенції  644.130 тис.грн. та коштів місцевого бюджету 499.688 тис.грн.

Розпочалися роботи по даних проектах


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь