Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб, що надається в оренду на території Меджибізької селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік

Дата: 10.10.2019 15:51
Кількість переглядів: 1063

Фото без опису

УКРАЇНА
Меджибізька селищна рада

Летичівського району Хмельницької області

Р І Ш Е Н Н Я
Сімдесят   восьмої _сесії

Сьомого скликання

 

 від    09  жовтня 2019 року                     смт. Меджибіж                                     № 5-78/2019   

Про встановлення мінімальної вартості  місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб, що надається в оренду  на території Меджибізької селищної об’єднаної  територіальної громади на 2020 рік

    З метою забезпечення надходжень до селищного бюджету, відповідно до ст.170 Податкового кодексу України, Постановою КМУ від 29.12.2010р. №1253 «Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

ВИРІШИЛА:

 1.  Встановити визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб (Додаток №1).

 2. Встановити мінімальну вартість місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Меджибізької селищної об'єднаної територіальної громади у розмірі відповідно до додатку 2 та 3.

 3. Рекомендувати Летичівському відділенню Красилівської ОДПУ у Хмельницькій області при визначенні об’єкту оподаткування враховувати розмір мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Меджибізької селищної об'єднаної територіальної громади.

4. Встановити, що дане рішення набирає чинності з 01.01.2020 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з комісію з планування, фінансів, бюджету та соціально - економічного розвитку ( Нечай В.В.).

 

Селищний голова                                                   М.А. Демків

 

Методика визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб (Додаток1)

Розрахунок мінімальної вартість місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Меджибізької селищної об’єднаної територіальної громади (Додаток2)

Таблиця мінімальної вартість місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб з урахуванням місця її розташування та функціонального призначення при передачі в оренду (суборенду) та житловий найм на території Меджибізької селищної об’єднаної територіальної громади (Додаток3)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь