Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Просимо взяти участь в онлайн-опитуванні.

Дата: 06.04.2020 09:26
Кількість переглядів: 543

Дослідження щодо гендерного впливу пандемії коронавірусу COVID-19 на повсякденне життя мешканок та мешканців України. Опитування проводить структура ООН Жінки в Україні.

Цей аналіз допоможе надати країні підтримку, що ґрунтується на фактах та ґендерно-чутливих даних, з акцентом на найбільш вразливі групи населення в умовах кризи, спричиненої пандемією. З глобального аналізу, проведеного ООН Жінки за наслідками пандемії Ебола, Зіка, та аналізу ситуації в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, який постраждав від COVID 19 раніше, ми знаємо, що вразливими групами населення є мешканці малих міст і сіл, бідні люди, старше населення, люди з інвалідністю, тощо.    

Станом на 9:30 3 квітня (другий день онлайн-опитування) маємо 1855 респондентів з усіх регіонів України, типів населених пунктів, різних вікових груп та різним сімейним статусом.

Однак, чоловіки нараховують лише 11% опитаних, і лише 19% респондентів проживають у сільській місцевості. На цей час ми не отримали достатньо відповідей від респондентів у віці від 65 років. Це означає, що ми ризикуємо втратити в остаточному аналітичному звіті найбільш вразливу вікову групу.

Кожен може долучитися до даного дослідження, відповівши на кілька запитань.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqxWCe3DGZHFE894dEoNE-WYkA7intsTSWlHq3v76qiyUBZQ/viewform?fbclid=IwAR048xGe1BUzogtHtNBabZ-sg5MPESqT8ZJ9Mn94xvkC1VX_iVt3KbNVP2U


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь