Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів із запобігання поширенню ГРХ COVID -19 та заходів протидії пожежам у природних екосистемах у пожежнонебезпечний період 2020 року на території Меджибізької селищної ОТГ

Дата: 16.04.2020 12:05
Кількість переглядів: 738

УКРАЇНА

МЕДЖИБІЗЬКА СЕЛИЩНА РАДА

ЛЕТИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

Від 15 квітня 2020 року                                              смт. Меджибіж                                                                  №53 /2020-р

 

Про вжиття додаткових протиепідемічних заходів із запобігання поширенню ГРХ  COVID -19 та заходів протидії пожежам у природних екосистемах у пожежнонебезпечний період 2020 року на території Меджибізької селищної ОТГ  

 

     Відповідно до ст.50,59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання п.2  рішення Державної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій  (протокол №6 від 3.04.2020 року) , з урахуванням  статей 29,30,32 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» та постанови КМУ від 11.03.2020 року  №211 «Про запобігання поширення на території України коронавірусу COVID -19», Протоколу №10 від 14 квітня 2020 року позачергового засідання обласної комісії з питань  техногенно - екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій  Хмельницької ОДА, з метою вжиття необхідних  додаткових заходів для відвернення загрози та забезпечення  безпеки і  здоров’я  громадян  та запобігання  поширенню на території Меджибізької селищної ОТГ корона вірусної хвороби COVID -19 та з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій в природних екосистемах, лісових масивів , пожеж торфовищ, сільськогосподарських угідь:

 

1.Заборонити роботу суб’єктів господарювання, яка  передбачає приймання відвідувачів , усіх форм власності, крім торгівлі пальним, лікарськими засобами  та медичним  приладдям, з 00:00 годин 19 квітня 2020 року до 24:00 години 19 квітня 2020 року.

 

2.Для проведення санітарно-протиепідемічних заходів приміщень із застосуванням дезинфікуючих засобів призупинити роботу суб’єктів господарювання, яка  передбачає приймання відвідувачів , усіх форм власності, крім торгівлі пальним, лікарськими засобами  та медичним  приладдям, з 00:00 годин 20 квітня 2020 року до 24:00 години 20 квітня 2020 року.

 

3. Директору КП «Добробут» Меджибізької селищної ради» Маріїну М.А.  протягом 19-20 квітня 2020 року провести додаткові заходи з санітарної обробки комунальних доріг, вулиць, територій прилеглих до місць з масовим  перебуванням  людей та зупинок  громадського транспорту.

 

4.Головному спеціалісту загального відділу селищної ради з питань цивільного  захисту населення та мобілізаційної роботи Леоненко І.В. забезпечити:

- виконання плану дій по запобіганню  виникненню пожеж у природних екосистемах і оперативного реагування на них на території  Меджибізької селищної ОТГ.

- встановлення моніторингу  пожежної обстановки  в природних екосистемах  та своєчасне залучення  лісокористувачів, підрозділів ГУ ДСНС, власників  земельних ділянок, волонтерів та місцевого  населення до гасіння пожеж на початковій стадії.

- проведення роз’яснювальної роботи серед населення громади  на період  високого та надзвичайно високого  класів пожежної  небезпеки  тимчасові обмеження на відвідування лісів, та в’їзд до них  автотранспортних засобів.

 

Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Секретар селищної ради                                                              Бацевич В.Б.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь