Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Про проект «Купуй Хмельницьке!»

Дата: 02.06.2020 16:48
Кількість переглядів: 565

З метою підтримки місцевих товаровиробників, підвищення їх конкурентоспроможності та збільшення впізнаваності місцевих торгових марок у місті Хмельницький діє проект «Купуй Хмельницьке!».
 
Проект показав позитивні результати у збільшенні обсягів реалізації продукції місцевих товаровиробників та підвищення соціального іміджу закладів торгівлі, як його учасників.
 
Облдержадміністрацією спільно з Хмельницькою міською радою планується ребрендинг проекту, розповсюдження його дії на мережу торговельних закладів по усій території області та залучення ширшого кола місцевих товаровиробників.
 
Участь у проекті можуть взяти заклади торгівлі, які реалізовують продукцію товаровиробників області, та готові забезпечити їх маркування особливими брендованими цінниками та воблерами, що будуть надаватись організаторами проекту безкоштовно.
 
У зв’язку з цим, просимо розповсюдити інформацію про проект, та надати перелік закладів торгівлі та місцевих товаровиробників, готових долучитися до проекту згідно з формою, наведеною у додатку. Участь у проекті є безкоштовною для усіх суб’єктів.
 
Інформацію просимо надати до відділу економічного розвитку та інвестицій на електронну адресу mejibij.sr@ukr.net до 3:00год.  4 червня 2020 року.
 
Купуючи продукцію обласних виробників, ми допомагаємо нашому бізнесу зберігати робочі місця та сплачувати податки у місцеві бюджети.
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь