Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітаємо Тетяну Кондратюк із ювілеєм професійної діяльності!

Дата: 26.06.2020 13:34
Кількість переглядів: 879

26 червня 2020 р. відзначено грамотами Меджибізької селищної ради та Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій Хмельницької ОДА бібліотекаря Шрубківської сільської бібліотеки Кондратюк Тетяну Андріївну. Вона сумлінно та старанно працювала і виконувала свої професійні обов’язки протягом 40 років. Ініціативна, постійно брала участь у культурно-масовій роботі в с. Шрубкові.

Фото без опису

Тетяна Андріївна народилася в с. Шрубків 10 квітня 1961 р. Навчалася спочатку в Шрубківській 8-річній школі, а згодом в Меджибізькій ЗОШ. Закінчила Кам’янець-Подільське культурно-освітнє училище. Деякий час працювала в Хмельницькій телеграфно-телефонній станції. Потім художнім керівником Шрубківського сільського будинку культури, а 1 травня 1980 р. призначена на посаду бібліотекаря бібліотеки-філії с. Шрубків. В ній працює до сьогодні. Також з 1991 по 2008 р. паралельно була бібліотекарем в Шрубківській ЗОШ. Таким чином, в цьому році виповнилося 40 років як вона працює на посаді бібліотекаря.

Фото без опису

Тетяна Андріївна вмілий і старанний фахівець. Грамотно і старанно виконує посадові обов’язки. Завжди бере активну участь у культурно-масовому житті села та Меджибізької ОТГ. І, тому, за багаторічну працю напередодні Дня Конституції України її урочисто привітали працівники бібліотек громади та начальник і спеціалісти відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Меджибізької селищної ради. А після чого, в приємній атмосфері, згадали як працювали колись бібліотекарі.

Вітаємо Тетяну Андріївну і дякуємо за її працю на благо людей і громади!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь