Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Відкриття пам'ятного знаку загиблим воїнам в зоні АТО

Дата: 24.08.2017 16:11
Кількість переглядів: 1740

24 серпня 2017 року о 10:00 год. в смт. Меджибіж по вул. Замковій відбулося відкриття пам’ятного знаку загиблим воїнам в зоні АТО: Дзингель Денис Андрійович народився 20 червня 1992 року в с. Русанівці; Крижак Віталій Миколайович народився 12 травня 1988 року, проживав у с. Требухівці; Пастухов Олександр Миколайович народився 5 квітня 1975 року, проживав у с. Ставниця. Указом Президента України від 16 січня 2016 року нагороджені орденом “За мужність” ІІІ ступеня - посмертно.

Мітинг з нагоди відкриття пам’ятного знаку відкрив Меджибізький селищний голова Демків М.А., який розповів про загиблих, виразив співчуття батькам загиблих, подякував жителям громади, які сьогодні захищають Україну та тих, хто повернувся з передової і продовжує працювати, щоб Україна була незалежною, демократичною, сильною та процвітаючою. Також селищний голова Демків М.А. подякував всім жителям, керівникам підприємств та організацій, всім, хто допоміг морально та матеріально, хто своєю працею допоміг відкрити даний пам’ятний знак. Право відкрити пам’ятний знак надалося побратимам загиблих воїнів.

Отець Петро – настоятель свято – миколаївської замкової церкви, української православної церкви київського патріархату освятив пам'ятний знак та побажав усім присутнім терпіння, віри у майбутнє та мирного неба над головою. Вшанували пам'ять загиблих покладанням квітів.

На відкритті пам’ятного знаку були присутні: депутат Хмельницької обласної ради, голова фракції «За конкретні справи» Лозовий В.М. та Іваневич В.С. помічник народного депутата В.Бондаря, які вшанували пам’ять загиблих воїнів та висловили подяку та співчуття родинам загиблих.

Далі надали слово керівнику ТОВ «Агрофорте» Фаловському Ю.О. та Гулько О.М. військовому комісару Летичівського районного військового комісаріату, учаснику бойових дій, майору. Блонський В.В. – голова спілки учасників АТО, відзначив грамотами Меджибізького селищного голову Демкова М.А. та КП «Добробут» за проявлену чітку та неухильну громадянську позицію на благо Меджибізької ОТГ за патріотизм і повагу до Борців за Незалежність України, за високу ініціативу і організацію встановлення пам’ятного знаку учасникам війни на Донбасі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь