Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

День села у Головчинцях!

Дата: 10.11.2016 16:52
Кількість переглядів: 1843

День села у Головчинцях!
П’ятого листопада 2016 року у селі Головчинці відбувся святковий концерт з нагоди Дня рідного села. Мешканці відзначали престольний праздник чудотворної Казанської ікони Божої Матері.


Жителі села вміють добре працювати і відпочивати. Це вони продемонстрували, відзначаючи день народження населеного пункту, що розташувався над річкою Південний Буг. Село надзвичайно згуртоване. Сказати, що цього дня було весело і цікаво, означає просто промовчати. Організаторам вдалося знайти свій, дуже оригінальний підхід до його відзначення, а жителі села, з величезним ентузіазмом, підтримали це починання.
Вразили своєю творчістю вокальні колективи: «Бужанка » керівник Гуляк О.В., " Круча" керівник Швець М.С., " Бемс " , "Вірні друзі" , "Смайлик" , керівником яких є Шуляк Л.Ю.
Ведучі свята Коломієць Юлія та Прокопова Інна, але родзинкою свята для мешканців, стали ведучі «дві кумасі» Шуляк Лариса та Валюс Світлана, які своїм талантом розвеселяли усіх.
Креативним виявилась реклама власного селища, підготовлена учнями школи, за що вони отримали подарунки. Дівчатка та хлопчики із гумором підійшли до представлення визначних місць свого села: Головчинецького озера, яке є справжнім райським куточком, кручі, монастиря, джерела святого Онуфрія , магічної води із Вовчачки. Творчі люди – це однозначно. Ми побачили і почули таланти, які є в цьому селі.
На свято з народними гуляннями, піснями і жартами поспішали і мешканці, й гості. Представник від «Фонду родини Кольгофер» Туровець Ю. М., прибув у село, для того, щоб вручити подарунки тим людям, якими пишаються жителі, також подарував великий та смачний торт. Кожен мав змогу скоштувати цей смаколик. 
Меджибізький селищний голова Демків Михайло Анатолійович привітав присутніх зі святом, висловив надію на те, що подібні заходи стануть доброю традицією, вручив подарунки активістам-головчанам.
Привітав своїх односельчан староста селища Шуляк Петро Петрович, Висловив слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут Головчинець, дякував всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами розбудовує все селище. 
Велика вдячність спонсорам, які допомогли у організації свята: Левицькому О.М., Приказюку В.Б., Федоришин І.М., Бондару В.В., Свистуну Ю.М., Симчишину О.С., Бедрію С.А., Тукало Л.В., Безкоровальній Л.В. Також подяка керівництву оздоровчого табору "Чайка", за те, що дозволили провести свято у їхньому приміщені.
Особливою увагою та щирими словами привітань відзначили ряд жителів села за різними категоріями. Серед них: іменинники, родини, які прожили разом більше 50 років, ювіляри, яким виповнилось і 50, і 60, і 70, і 80, і, навіть 90 років, багатодітні сім’ї, продавці магазинів. Гарні подарунки для наймолодшого покоління підготував директор "Головчинецького гранкар’єру» Левицький Олександр Михайлович. Також, молодих батьків, які мають троє, і більше дітей привітала партія «Відродження». А хлопців, які захищали рідну землю на сході нашої Батьківщини відзначив подяками представник від імені Віктора Бондара Проводзьон В. М. Щира вдячність, побажання миру та подарунки це те найменше, чим в цей момент можна було зробити для наших захисників.
Особлива подяка старості села Головчинці Шуляк Петру Петровичу та Шуляк Ларисі Юріївні за організацію такого чудового свята.
Після урочистого концерту, розваги продовжились на території клубу, мешканці села мали змогу скуштувати смачну юшку, куліш, та побувати на ярмарку.
На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося, програма була надзвичайно насиченою, і всі переконалися в тому, що головчани вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Святкування пройшло в дружній та позитивній атмосфері. Допізна, над селом лунала музика й пісні. То ж, ще довго його жителі згадуватимуть про те, як урочисто відсвяткували День села, де змогли відпочити, розважитись, набратися сил та енергії!
Нігрей М.М.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь