Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У Требухівцях ліквідовано стихійні сміттєзвалища

Дата: 10.11.2020 10:35
Кількість переглядів: 832

7 листопада 2020 р. на прохання Меджибізької селищної ради Представництво «ОНУР ТААХХУТ ТАШИМАДЖИЛИК ІНШААТ ТІДЖАРЕТ ВЕ САНАЇ АНОНІМ ШИРКЕТІ» (Туреччина) - Далі “ОНУР” надало свою техніку для ліквідації стихійних сміттезвалищ на західній околиці с. Требухівці біля р. Південний Буг.

Спеціальна техніка представництва “ОНУР” зібрала більше 10 вантажівок побутового та органічного сміття вивезеного на берег водойми. За що виконавчий комітет Меджибізької селищної ради висловлює щиру вдячність! Співпраця та розуміння є чинниками для сталого розвитку усіх територій.

 

Меджибізька селищна рада просить надалі не вивозити сміття на окраїни населених пунктів, та укладати договора на вивезення твердих побутових відходів із КП “Добробут”, як це роблять всі свідомі жителі.

Також, велике прохання до жителів села Требухівців, самоорганізуватися або долучитися до акції-суботника в найближчі дні для збору незначної кількості пластику та інших побутових відходів, які знаходяться на поверхні ліквідованих сміттєзвалищ, а також потрібно прибрати сміття вздовж берегової лінії Південного Бугу. КП “Добробут” сприятиме вивезеню зібраного сміття, надасть у визначений день (дні) сміттєві контейнери.

Ліквідація стихійних звалищ у громаді є одним із пріоритетів нинішнього керівництва. Відсутність стихійних сміттєзвалищ та сміття на вулицях наших населених пунктів - ознака цивілізованості та дбайливого ставлення до природи.

Давайте робити Меджибізьку громаду чистою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь