Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

У Меджибожі відбулося відкриття центральної новорічної ялинки громади

Дата: 19.12.2020 17:09
Кількість переглядів: 1160

18 грудня в Меджибожі відбулося відкриття центральної новорічної ялинки Меджибізької територіальної громади. З вітальним словом виступив селищний голова Олександр Ткач, який привітав присутніх дітей та гостей свята із прийдешнім святом Святого Миколая, та побажав всім отримати багато гарних подарунків та здійснення найзаповітніших мрій.

Фото без опису  Фото без опису

У гості на Ялинкову площу Меджибожа прибув Святий Миколай, який водив хороводи з дітками та вітав зі святом. Ведучі свята Юлія Ніколайчук та Яна Трачук проводили різні конкурси, а також оголосили результати конкурсу творчих робіт на новорічно-різдвяну тематику «На Святого Миколая!».

Фото без опису

Журі визначило найкращі роботи у номінаціях: «Ялинкова іграшка», «Новорічний подарунок» та «Стилізована ялинка». Переможці отримали гарні новорічні подарунки.

Фото без опису  Фото без опису

Крім того на заході лунало багато пісень. Співали: Трофімов Богдан і Максим, Софія Блонська «Новий рік», Томська Олександра, Юлія Ніколайчук «Свято на порозі», Галина Недял, Марина Шрубковська та інші.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Загалом свято відбулося вдало. Святкова атмосфера, пісні, танці, подарунки, фотозона та багато інших сюрпризів не залишили байдужим нікого. 

Виконавчий комітет Меджибізької селищної ради висловлює подяку організаціям та підприємцям, які надали дітям новорічні подарунки, а саме: Агрофірмі "Обрій", "Житниці Поділля", "Бастіон", "Зоряний світанок", Головчинецький кар'єр, Русанівський кар'єр, Броварні, приватним підприємцям: Максимчуку О.М., Величку О.Г., Калюжному О.Г., Наварчуку В.П., Холоду М.Ф. та іншим благодійникам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь