Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Віолета Лабазюк: «Лише спільними зусиллями зможемо вирішити нагальні проблеми громад»

Дата: 21.01.2021 21:23
Кількість переглядів: 1716

21 січня голова Хмельницької обласної ради з робочим візитом відвідала Меджибізьку громаду. Вона ознайомилась з роботою нашого ПМСД, який надає медичні послуги первинного рівня жителям нашої громади.

Фото без опису

У ПМСД Віолета Олександрівна вручила медичним працівникам, які опікуються хворими на Covid-19, страхові сертифікати. Розповідаючи про ініціативу страхування Віолета Лабазюк зазначила: «Прийнявши виклик пандемії, власними силами та залучивши спонсорську допомогу, намагаємося убезпечити тих медичних працівників, які зараз на передньому краї боротьби з коронавірусом».

Фото без опису

Також з керівництвом громади та медичними працівниками обговорювалися поточні питання, які турбують жителів: медичні, соціальні, освітні, економічні, інфраструктурні тощо. Віолетта Олександрівна продемонструвала свою обізнаність у всіх сферах, які обговорювалися. Наслідком зустрічі стала домовленість про подальшу співпрацю з громадою та підтримку ініціатив нашої громади з боку Хмельницької обласної ради.

Фото без опису

Під час спілкування, Віолета Лабазюк і Меджибізький селищний голова Олександр Ткач проаналізували видатки бюджету громади на 2021 рік, які складають 70 млн 346 тис. гривень. Селищний голова озвучив проблемні питання та пріоритетні напрямки розвитку населених пунктів територіальної громади на поточний рік.

Фото без опису

Зокрема, мова йшла про ремонти доріг комунальної власності та їх утримання в належному стані, вуличне освітлення населених пунктів громади, будівництво очисних споруд, реконструкції водогонів, капітальні ремонти будинків культури тощо. Проблеми кадрового забезпечення та оновлення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я озвучили керівники медичних закладів.

Фото без опису

Було також проаналізовано діяльність старостинських округів, обговорено ідеї розвитку громади на найближчу перспективу та проєкти, на реалізацію яких можна залучити кошти Державного фонду регіонального розвитку. Селищний голова Олександр Ткач зауважив, що вони роблять все залежне для того, аби Меджибізька територіальна громада була спроможною і в ній були комфортні умови для проживання її мешканців. Однак, є ряд актуальних проблем, вирішення яких потребує підтримки обласної ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь