Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітаємо юних науковців!

Дата: 23.02.2021 16:16
Кількість переглядів: 1232

З метою духовного, творчого розвитку здобувачів освіти, створення умов для формування високоінтелектуального потенціалу обдарованої учнівської молоді з 13 по 19 лютого 2021 року проводився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, організований Хмельницьким територіальним відділенням Малої Академії Наук України.

Фото без опису

У конкурсі-захисті взяли участь двоє здобувачів освіти з Голосківського ліцею, які стали переможцями І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.  Учасники  презентували свої роботи у таких наукових секціях «Англійська мова», «Охорона довкілля і раціональне природокористування». Конкурс складався з двох турів: постерний захист та наукова конференція.

Фото без опису

13-14 лютого Меджибізьку громаду у конкурсі-захисті представляв юний орнітолог гуртка «AVES» від ХОЕНЦУМ, учень 10 класу Григор’єв Олександр, який підготував і успішно захистив дослідницьку роботу на тему «Раритетна орнітофауна долини р. Південний Буг на Летичівщині в осінній період» (Науково-педагогічні керівники Новак В.О., Новак Л.М.). Олександр успішно справився з новим викликом (он-лайн формат), зумів донести актуальність та науковість роботи і зайняв почесне ІІІ місце.

Фото без опису

17-18 лютого у секції "Англійська мова" учениця 10 класу Голосківського ліцею Романіченко Юлія презентувала роботу про молодіжний сленг у англомовних фільмах (Керівник Дядик О.А.). Юлія творчо підійшла до підготовки науково-дослідницької роботи та її захисту, конкурентно презентувала власні дослідження серед великої кількості робіт творчої та обдарованої учнівської молоді області. Для Юлії участь у обласному конкурсі-захисті робіт МАН стала додатковим стимулом до науково-дослідницької діяльності, показником діагностики власних здібностей і можливостей, переконливим  досвідом для проектування свого життєвого шляху.

Фото без опису

Юні науковці вкотре довели, що обдарованості немає меж, адже займатися наукою – престижно і перспективно. Бажаємо нашим здобувачам освіти не зупинятися на досягнутому, нових  звершень і успіхів на шляху до  знань!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь