Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Підготовка до нового волейбольного сезону вже розпочалась!

Дата: 01.03.2021 11:39
Кількість переглядів: 918

Найсильніші волейболісти Хмельницької області не старших 15 років зібрались в одному місці, в один час, в одній команді.

Фото без опису

Від 20 по 25 лютого включно збірна Хмельниччини із волейболу серед юнаків 2006 року та молодших проходила тренувальний збір на базі Меджибізької ДЮСШ села Голосків. У складі команди багато юнаків із різних міст області – Староконстянтинів, Дунаївці, Нетішин, Хмельницький та інші. Збір пройшов під орудою двох тренерів – Пшеничного Валерія, який є головним тренером, та Василя Мазурова.

Фото без опису

«В загальному, враження від зборів дуже позитивні. Усе пройшло добре. Видно, що хлопці ростуть як гравці, кожного дня розвиваються, прибавляють, набирають свою оптимальну форму. Велику роль відіграли і умови, які є на базі ДЮСШ. Федерація волейболу Хмельницької області вибрала саме Голосків, адже планує зробити його опорним закладом саме для проходження зборів збірних команд Хмельницької області. Чому? Тому що дуже хороші умови. Проживання на місці, зал на місці, харчування привозять» - говорить головний тренер збірної, Пшеничиний Валерій.

Фото без опису

«Великий плюс цих зборів в тому, що не тільки збірна Хмельницької області пройшла збори, а і наші команди дівчат та хлопців. Постійні спаринги дають можливість розвиватися нашим місцевим волейболістам та вказують на проблемні аспекти гри, які потрібно допрацювати. Саме тому ми тільки підтримали рішення федерації» - Юрій Мельник, директор Меджибізької ДЮСШ.

Фото без опису

«Дуже позитивні враження від зборів не тільки в мене, а у всієї команди. Задоволені тренувальним процесом. Подобається, що працювали як і над технікою, так і над розвитком фізичної складової. Тільки найкращі враження від умов. Хороший зал, хороші умови проживання та харчування» - поділився враженнями капітан збірної Хмельниччини, Дмитро Перепадя.

Фото без опису

Зазначається, що НТЗ юнаків 2006р.н. пройшли за сприяння ГО "Хмельницька обласна федерація волейболу". Збірна буде виступати на Чемпіонаті України «Дитяча ліга» сезону 20-21рр. серед юнаків 2006р.н. і мол., I тур якого розпочнеться 25 березня в місті Хмельницький.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь