Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітаємо вихованців Меджибізької ДШМ з черговими здобутками!

Дата: 24.03.2021 13:44
Кількість переглядів: 895

Для кожного музиканта вкрай важливо мати оцінку, мати слухача та вірити у свої сили. Саме конкурси дають потужний поштовх у кар’єрі, а інколи і в долі виконавця. Ось чому наші учні активно беруть участь у різноманітних конкурсах та святкуваннях. Вихованці школи взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Атом добра і любові». Метою конкурсу було виявлення і підтримка талановитої молоді, утвердження та розвиток українського сценічного і образотворчого мистецтва, естетичний та духовний розвиток молодого покоління.

Безумовно, найприємніше відзначити, що усі учасники завоювали призові місця, що показує гарну підготовку до конкурсу та компетентність викладачів. У номінації «Соліст» викладач вокалу Волинська Анастасія посіла перше місце, Трофімов Максим – третє місце (викладач Шрубковська Марина ), Кульбабчук Владислава – третє місце (викладач Шрубковська Марина ).

Фото без опису

Всеукраїнський конкурс "Атом добра і любові", жанр "соліст": Трофімов Богдан – Диплом учасника; Трофімов Максим – 3 місце; Кульбабчук Владислава – 3 місце.

Всеукраїнський багато-жанровий фестиваль "Українські візерунки", жанр "соліст": Кульбабчук Владислава – 2 місце; Шрубковська Марина – 1 місце.

У номінації «Образотворче мистецтво» Демкова Ірина посіла перше місце (викладач Заєць Інна), Кравець Дарія - друге місце (викладач Заєць Інна), Тріфонова Олександра – друге місце (викладач Заєць Інна).

Фото без опису

25 лютого відбувся Багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Смайл Фест» «Українські візерунки» (м. Київ) Понад 1500 учасників оцінювали відомі працівники культури і визнані діячі мистецтв, кваліфіковані фахівці у своїй галузі і жанрі, які мають великий досвід сценічної роботи. Метою конкурсу було сприяння розвитку талановитої і обдарованої молоді та дітей, удосконалення естетичного виховання дітей і молоді, відродження, збереження і розвиток національних культур, підвищення патріотичного духу молоді. Вокальний ансамбль «Меджибізька перлина» посів почесне перше місце.

Фото без опису

"Меджибізька перлина". 1 місце у номінації  "вокальний квартет" з піснею "Три дороги"

У номінації «Соліст» викладач вокалу Шрубковська Марина посіла перше місце, викладач вокалу Волинська Анастасія – перше місце, Кульбабчук Владислава – друге місце, Томська Єва – друге місце.

Фото без опису

Томська Єва - 2 премія. Номінація: Вокал естрадний (викладач Козко Л.А.)

У номінації «Образотворче мистетво» Божок Катерина посіла друге місце. Щиро вітаємо переможців та призерів та їх викладачів з високими результатами, бажаємо нових творчих досягнень та висловлюємо вдячність.

Фото без опису

Божок Катерина - 2 премія. Номінація: Декоративно-прикладне та образотворче мистецтво (викладач Заєць І. А.)

Вітаємо учнів та викладачів з перемогами, бажаємо надалі удосконалювати професійну майстерність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь