Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

Вітаємо вихованців Меджибізької ДШМ з черговими здобутками!

Дата: 24.03.2021 13:44
Кількість переглядів: 924

Для кожного музиканта вкрай важливо мати оцінку, мати слухача та вірити у свої сили. Саме конкурси дають потужний поштовх у кар’єрі, а інколи і в долі виконавця. Ось чому наші учні активно беруть участь у різноманітних конкурсах та святкуваннях. Вихованці школи взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Атом добра і любові». Метою конкурсу було виявлення і підтримка талановитої молоді, утвердження та розвиток українського сценічного і образотворчого мистецтва, естетичний та духовний розвиток молодого покоління.

Безумовно, найприємніше відзначити, що усі учасники завоювали призові місця, що показує гарну підготовку до конкурсу та компетентність викладачів. У номінації «Соліст» викладач вокалу Волинська Анастасія посіла перше місце, Трофімов Максим – третє місце (викладач Шрубковська Марина ), Кульбабчук Владислава – третє місце (викладач Шрубковська Марина ).

Фото без опису

Всеукраїнський конкурс "Атом добра і любові", жанр "соліст": Трофімов Богдан – Диплом учасника; Трофімов Максим – 3 місце; Кульбабчук Владислава – 3 місце.

Всеукраїнський багато-жанровий фестиваль "Українські візерунки", жанр "соліст": Кульбабчук Владислава – 2 місце; Шрубковська Марина – 1 місце.

У номінації «Образотворче мистецтво» Демкова Ірина посіла перше місце (викладач Заєць Інна), Кравець Дарія - друге місце (викладач Заєць Інна), Тріфонова Олександра – друге місце (викладач Заєць Інна).

Фото без опису

25 лютого відбувся Багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв «Смайл Фест» «Українські візерунки» (м. Київ) Понад 1500 учасників оцінювали відомі працівники культури і визнані діячі мистецтв, кваліфіковані фахівці у своїй галузі і жанрі, які мають великий досвід сценічної роботи. Метою конкурсу було сприяння розвитку талановитої і обдарованої молоді та дітей, удосконалення естетичного виховання дітей і молоді, відродження, збереження і розвиток національних культур, підвищення патріотичного духу молоді. Вокальний ансамбль «Меджибізька перлина» посів почесне перше місце.

Фото без опису

"Меджибізька перлина". 1 місце у номінації  "вокальний квартет" з піснею "Три дороги"

У номінації «Соліст» викладач вокалу Шрубковська Марина посіла перше місце, викладач вокалу Волинська Анастасія – перше місце, Кульбабчук Владислава – друге місце, Томська Єва – друге місце.

Фото без опису

Томська Єва - 2 премія. Номінація: Вокал естрадний (викладач Козко Л.А.)

У номінації «Образотворче мистетво» Божок Катерина посіла друге місце. Щиро вітаємо переможців та призерів та їх викладачів з високими результатами, бажаємо нових творчих досягнень та висловлюємо вдячність.

Фото без опису

Божок Катерина - 2 премія. Номінація: Декоративно-прикладне та образотворче мистецтво (викладач Заєць І. А.)

Вітаємо учнів та викладачів з перемогами, бажаємо надалі удосконалювати професійну майстерність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь