Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 25.03.2021 17:18
Кількість переглядів: 690

 

25 березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Меджибізької селищної ради, яке провів селищний голова Олександр Ткач за участю 22 членів виконкому.

Фото без опису

Під час роботи було розглянуто такі питання:

1. Про роботу закладу за 2020 рік, звіт директора Митковецької гімназії ім.Демчишина Г.М. Меджибізької селищної ради. (Доповідач: Кащин О.О.)

2.Про роботу закладу за 2020 рік, звіт директора Ярославського ЗДО “Дзвіночок" Меджибізької селищної ради. (Доповідач: Яцентюк Н.А.)

3.Про роботу закладу за 2020 рік, звіт директора Лисогірського ЗДО "Барвінок" Меджибізької селищної ради. (Доповідач: Варцаба Н. І.)

4.Про роботу відділу "Центр надання адміністративних послуг" Меджибізької селищної ради" за 2020 рік (Доповідач: Горбач М.М.)

5.Про створення комісії та затвердження Положення з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Меджибізької селищної ради. (Доповідач: Пасічник О.С.)

6.Про проведення санітарної очистки та благоустрою населених пунктів Меджибізької селищної ради.  (Доповідач: Германенко В.В.)

7.Про затвердження нових тарифів на послуги з централізованого водопостачання та вивезення твердих побутових відходів, що надаються КП «Добробут» Меджибізької селищної ради. (Доповідач: Маріїн М.А.)

8.Про дозвіл на зрізку зелених насаджень на території Меджибізької селищної ради. (Доповідач: Германенко В.В.)

9.Про внесення змін до складу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. (Доповідач: Ткач О.В.)

10.Про внесення змін до складу комісії з питань благоустрою та санітарного стану населених пунктів Меджибізької селищної ради. (Доповідач: Ткач О.В)

11.Про внесення змін до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на посади в орган місцевого самоврядування при виконавчому комітеті Меджибізької селищної ради. (Доповідач: Нігрей Т.І.)

12.Про затвердження плану заходів щодо відзначення 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи. (Доповідач: Глядченко К.А.)

Детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на сайті Меджибізької громади у розділі «Нормативна база» - «Рішення виконавчого комітету».

Коротко про головне:

Час зробити певні підсумки роботи та оцінити діяльність директорів закладів освіти на посадах протягом 2020 року. Звітували: О.О. Кащин - директор Митковецької гімназії ім.Демчишина Г.М.; Н.А. Яцентюк - директор Ярославського ЗДО “Дзвіночок"; Н.І. Варцаба -директор Лисогірського ЗДО "Барвінок".

Від професіоналізму керівника багато в чому залежить успішний розвиток закладу освіти, його конкурентоспроможність і авторитет.  Професіоналізм керівника є запорукою працездатності педагогічного колективу, добробуту учнів, спокою батьків, задоволеності соціальних замовників. За рік роботи відбулося багато змін. Результат звітування: голосуванням членів виконкому роботу усіх директорів закладів освіти оцінено задовільно.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Також, було заслухано звіт директора відділу «Центр надання адміністративних послуг Меджибізької селищної ради» М.М. Горбача про роботу установи за 2020 рік. Створення «ЦНАПу» Меджибізької селищної ради було здійснено за підтримки програми «U-LEAD з Європою» - 26 грудня 2017 року. Відділ є структурним підрозділом Меджибізької селищної ради. Кількість працівників за штатним розкладом – 4 осіб. Через відділ громадяни  мають можливість отримати 93 адміністративні послуги. За звітний рік до ЦНАПу звернулося – 8946 мешканців громади. (+2206) до минулого року.

Фото без опису

З метою сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров'я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток, відповідно до законів України виконавчий комітет селищної ради вирішив створити комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Меджибизької селищної ради та затвердив Положення про комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Меджибизької селищної ради.

Фото без опису

Крім того, розглянуто ряд питань щодо благоустрою громади. Щороку початок весни – це прибирання та озеленення населених пунктів, підготовка до Великодніх та травневих свят. Не став винятком і цей рік. Членами виконкому затверджено план заходів з підготовки та проведення місячника по благоустрою та санітарній очистці в населених пунктах Меджибізької селищної ради. Місячник по благоустрою почнеться з 1 квітня і триватиме до 1 травня 2021 року з виконанням комплексу заходів, спрямованих на оздоровлення екологічної ситуації в Меджибізькій селищній ТГ. Також, з 1 квітня 2021 - по 1 травня 2021 року буде проведено акцію «За чисте довкілля» за участю колективів підприємств, установ, організацій, мешканців житлових будинків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь