Меджибізька громада

Хмельницька область Хмельницький район

РОЗПОЧАВСЯ МІСЯЧНИК З БЛАГОУСТРОЮ

Дата: 26.03.2021 19:31
Кількість переглядів: 1420

Весна поступово вже вступає у свої права та, на жаль, поряд з весняною красою почали з’являтись купи сміття, що не тільки псують зовнішній вигляд навколишнього природного середовища,  але й негативно впливають на довкілля та  здоров’я людей.

Розуміючи важливість проблеми, її актуальність, у Меджибізькій територіальній громаді вже розпочався місячник «За чисте довкілля», що передбачає наведення санітарного порядку та благоустрою на території громади.

Так,  26 березня були організовані та проведені наступні заходи з благоустрою території:

У селі Голосків відбулося прибирання прилежної до централізованого сміттєзвалища побутових та інших відходів території по вулиці Центральній. У цьому громаді допомогли представники турецької компанії «ОНУР», за що їм щиро дякуємо.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Представниками турецької компанії «ОНУР» було перенесено стовп із  лелечим гніздом у безпечне місце.

Фото без опису

Відбулося впорядкуваня зупинок в центрі села щебеневою сумішшю. Допомагав у цьому одноосібник Іван Бацевич, а відповідною кількістю щебеню забезпечило ТОВ «Русанівський спецкар’єр» в особі директора Володимира Дядика.

У селі Русанівці відбулося грейдеруванння вулиць Набережної та Центральної за сприяння представництва  «ОНУР»,  котрі безкоштовно надали грейдер та працівника, який здійснював даний обсяг роботи.

У селі Ярославка відбулося прибирання на кладовищі за ініціативи небайдужих жителів села: Л.С. Пастухова, Лариси Дядик, Тетяни Налівко, Оксани Московчук, Вікторії Тютюнник, Марини Стецюк, Наталії Яцентюк , Андрія Коваля, Миколи Дрозда, Марії Скумін, Ніни Маляревич, Руслана Варченка, Валентина Юника, Інни Юник, Івана Захаренка, Василя Тімоша, Любові Христиченко, Оксани Шібко та старости Антоніни Московчук.

Фото без опису Фото без описуФото без опису 

Зазначаємо, що всі заходи були проведені з дотриманням карантинних норм та наголошуємо, що роботи в цьому напрямку продовжуються.

Передбачається комплекс заходів із озеленення, благоустрою,  забезпечення чистоти і порядку, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, закладів освіти, вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту, кладовищ, очищення від сміття берегів водойм.

Меджибізька селищна рада звертається до всіх мешканців населених пунктів нашої громади! Запрошуємо не словом,  а ділом долучитись до робіт з благоустрою, активно брати участь у проведенні заходів щодо очищення населених пунктів громади, зробити їх ще кращими та привабливішими.

Просимо приділяти увагу санітарному стану не тільки навесні, а впродовж всього року, і не тільки в себе в дворі, а й за його межами. Радимо періодично проводити прибирання, не створювати накопичення сміття, особливо на несанкціонованих сміттєзвалищах.

Пам’ятайте, що чисте довкілля – запорука нашого здоров’я, а наша громада – це наш спільний дім!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь